Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: Batman přijíždí do televize


ikona
Mr. Hlad
batman
Ochránce Gothamu hodlá opustit kina a zamíří na malou obrazovku 

Na konci července do kin dorazí toužebně očekávaná comicsovka Temný rytíř povstal. Christopher Nolan díky svým adaptacím a hlavně té minulé, za kterou získal Heath Ledger Oscara (radost z toho ale bohužel už v tu dobu neměl), opět přesvědčil pár lidí o tom, že filmy, v nichž se hlavní hrdina převléká za netopýra a brání spravedlnost, nemusí být jen pro děti nebo idioty. Třetí díl série slibuje opět víceméně realistický přístup a změření spíš na psychologii a lidské stránky superhrdiny než na destrukci města. I když na to taky dojde ve velkém. Každopádně Batman je v kurzu.

A toho se rozhodli využít i na Cartoon Networks a dali zelenou seriálu s názvem Beware the Batman. Půjde o vůbec prvního Batmana, který je vytvořen s pomocí CGI a údajně se v něm dočkáme hrdinů i záporáků, kteří se ještě v žádném jiném animovaném a pravděpodobně ani hraném filmu či seriálu neobjevili, případně jen v absolutně podružných rolích. Nebo si odněkud pamatujete padouchy, jako jsou Anarky, Professor Pyg a Magpie? Nebo že by strážci Gothamu kryla záda superhrdinka jménem Katana? Uvidíme, každopádně Batman má dost fandů a tenhle seriál by k němu mohl přitáhnout novou generaci. První upoutávku máte tady:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace