Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prima otevírá Obchoďák


ikona
Mr. Hlad
prima
Televize Prima to zkouší s dalším vztahovým seriálem od scenáristky nové Nemocnice na kraji města 

Čeští diváci mají rádi vztahové seriály. A televize vlastně taky. Mají slušnou sledovanost, rozpočty nemusí být nijak závratné, pár známých jmen a obličejů se do nich vždycky nějak sežene a když je potřeba, může se celý měsíc řešit to, kdo ukradl hlavní hrdince zubní pastu. Svou cílovku si to najde skoro vždycky. Televize Prima to takhle zkoušela už několikrát, na peklo jménem Rodinná pouta nejspíš nezapomeneme nikdy, pak ale přišel Bazén, Letiště, Zázraky života nebo Cesty domů. Něco se chytlo, něco ne. A teď Prima začala točit novinku Obchoďák.

Děj se má odehrávat především ve velkém supermarketu a hlavní hrdinkou bude sympatická Simona, která se snaží utéct od bohatého manžela, jenž má problémy se zákonem. Začne tedy pracovat v butiku své kamarádky Dáši. Ta má na rozdíl od ní jasné představy o své budoucnosti a v manželství s učitelem Petrem je absolutně spokojená. Celému obchoďáku navíc šéfuje Dášina sestra Vanda, která je v práci možná za generála, ale do jejího osobního života jí až příliš kecá vlastní matka. Prostě jedno víceméně atraktivní prostředí, hodně postav a hurá na to. Kdy Obchoďák uvidíme, to zatím Prima neoznámila, jisté je jen to, že si ho chystá na večerní vysílací čas. V hlavních rolích se objeví Danica Jurčová, Martin Trnavský, David Matášek, Bára Munzarová, Pavel Kříž, Ondřej Sokol nebo třeba Alena Vránová. Scénář má na starost autorka nové Nemocnice na kraji města, Dobré čtvrti nebo pohádky Anděl páně Lucie Konášová.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace