Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hlas: Cool duety a tápající Anča


ikona
Radek99
hlas
Hlas tentokrát potěšil a krom vycházejících hvězd jsme slyšeli i stálice 

Z nejhoršího jsme venku. Třetí živák Hlasu byl rozhodně zábavnější než jeho dva předchůdci. Svůj podíl na tom měly i duety s kouči, moderátory (ne, Leoš to naplno nerozbalil) a hosty - hodně milé osvěžení oproti suchopárnějším SuperStar. Nic památného se sice neurodilo, ale favorité zase o trochu jasněji vykrystalizovali.
Co přinesla jednotlivá vystoupení:

Daniel Mrózek
Image tohohle fešáka dalece přesahuje jeho výkony. S tímhle obličejíkem by klidně mohl oblepit svými plakáty půlku zeměkoule, ale když nezvládne pořádně odtáhnout ani repetitivní Boulevard of Broken Dreams od Green Day, je něco špatně.

Šance na postup mezi nejlepších osm: 40%

Nikoleta Spalasová a Rytmus
První duet večera byl fajn. Rytmusova hra na Jay-Zho sice měla svoje limity (aspoň fajn, že nerapoval slova z amerického štrýtu), ale profeionální bavičství vneslo do trochu strnulé show hned víc energie – nejde sice o moc víc než o klasické roztleskávací triky, ale přehnaně sošné Nikoletě to rozhodně prospělo.

Markéta Poulíčková
Předčasný vrchol večera? Tak trochu. Golden Eye tam sice neloupla tak famózně jako Tina Turner, to ani nejde, ale Markéta rozhodně byla sexy (kozy ven?) a určitě působila na poměry obyčejné talentové show „mocně“.

Šance na postup mezi nejlepších osm: 90%

Juraj Zaujec
I Juraj je fešák, že člověk cítí, jak u obrazovek vlhnou paničky. Barvu hlasu má zajímavější než Daniel Mrózek, ale v jednodušších melodických písničkách nudí, protože jeho zpěv nemá zdaleka takový flow, jak by potřeboval a… občas moc nebaví. Juraj má spoustu předpokladů k tomu stát se velkou hitparádovou hvězdou, ale spíš díky tomu, jak vypadá a jak se tváří, než zásluhou toho, jak si notuje.

Šance na postup mezi nejlepších osm: 60%

Kristýna Daňhelová
Míň provařená písnička, usedlá image á la Celine Dion a trochu smutná skutečnost, že i když se Kristýnin hlas krásně rozléhal sálem, husí kůži z toho neměl nikdo. Snad ani ty husy. Chybí tu faktor X.

Šance na postup mezi nejlepších osm: 20%

Barbora Švidraňová
Propadák večera. Bára si vylámala zuby na Beyoncé, tak jak bývá obvyklé, protože intonačně nestíhala a vůbec  nezachytila energii a lascivnost téhle písně. A ani krátký odskok k Sweet Dreams od Eurythmics situaci nezachránil. Ještě že má Bára dobré jméno z minulých kol.

Šance na postup mezi nejlepších osm: 40%

Daniel Mrózek a Pepa Vojtek
Daniel si ještě střihl ostrej rockovej duet s vrchním Kabátníkem Pepou. Bylo to rychlé, úderné, efektní a Pepa se za svého kumpána stydět nemusel.

Juraj Zaujec a Tina
Až příliš málo času na sebe měli tihle dva. Juraj nestihl pořádně hrábnout do kytary a spíš než o duet šlo o předávání pěvecké štafety. Sympatické dvě minuly utekly dřív, než tyhle dva solidní hlasy zvládly pořádně splynout – tak trochu promarněná šance.

Adam Koubek
Nekompromisní, ale vkusný návrat do osmdesátkovejch estrád – naštěstí k těm, které přišly zpoza kanálu La Manche. Profesionální, i když trochu kožený výkon Adama, jenž byl právě tak gay, jak si tahle písnička zasloužila. Oldschool pohoda.

Šance na postup mezi nejlepších osm: 50%

Jakub Pohle
Jacky si dál určitě Halls (to byl hodně razantní product-placement) a vytáhl ze šuplíků slovenskou Tublatanku. Do prime-timu Novy to tahle grupa asi dotáhla úplně poprvé, hehe, a Jacky jí ostudu neudělal.  Poloviční Meat Loaf z pod Tater je sice pořád trochu srandovní, ale v rámci rockových odrhovaček mu to zpívá rozhodně nadstandardně.

Šance na postup mezi nejlepších osm: 70%

Jakub Pohle a Leona Machálková
A aby toho Jackyho nebylo málo, přezpíval muzikálovou stálici Leonu, která byla – aspoň podle mý televize – celou dobu trochu mimo a v první minutě svým mekotem duet nepříjemně tahala dolů. O to větší respekt před břichatým kudrnáčem!

Nikoleta Spalasová
Možná až příliš věrná imitace Alanis Morissette a zlatých časů jejího neuvěřitelného (a neuvěřitelně úspěšného) alba Jagged Little Pill konečně ukázala jinou tvář Nikolety. Zábavně poskakovala, šmrncovně zpívala a už nepřipomínala suchou antickou krásku. Cool.

Šance na postup mezi nejlepších osm: 60%

Kristína Zakuciová
Image lehké dívky z devadesátých let nebo popové královny z roků osmdesátých (vyberte si podle toho, co si pamatujete líp, a co vás víc rajcuje), Kristínu taky vytáhl do retro vod. Pěvecky tu trochu tápala, ale neustále se rozrůstající kapela ji vehementně tlačila dopředu a valivým rockovým zvukem překrývala všechna zaváhání. Slušná práce.

Šance na postup mezi nejlepších osm: 40%

Anna Veselovská
Anička tradičně na konec. Tak se pozná absolutní favoritka. Bez kytary jí to ale rozhodně tak nešlo. Anna se neumí tvářit jako popová princezna, cukrbliky do kamery jí moc nejdou, kamera jí spíš vyplaší, a vybraná píseň jí taky moc nesedla, protože klidnější první půlkou jsme se spíš pronudili. Proč tohle všechno? No aby song naplno vytěžil Ančinu hlasovou kapacitu v druhé polovině. To bylo fajn. Ale bylo by fajn ještě víc, kdyby produkce Aničku nepřetvářela, nechala jí stát s kytarou a z té plaché dívenky neudělali tápající pseudohvězdu, co se na pódiu ztrácí.

Šance na postup mezi nejlepších osm: 90%

Bude rozhodně napínavější sledovat, kdo zítra vypadne, protože vyložených trapasů ubylo a soutěžící se vyrovnávají. A pár výstupů stálo za to. Osobně se ale dost těším i na duety příštího týdne – snad teda Michal David nevytáhne nějakou italskou diskotékovkou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace