Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šíp, Kraus, box a hokej


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak sestavit hokejový nároďák? Co nejvíc bolí v boxerském ringu? A bude Tomio Okamura prezidentem?  

Již podruhé, co na TVZone sledujeme Všechnopárty, se objevuje téma "O čem se mluví". A mluví se například o přímé volbě prezidenta, která se týkala právě prvního hosta a tím byl Tomio "vesnice na kopci" Okamura.

Hned ze začátku se dozvěděl, že není dobré mít sexy hlas, protože pak vzrušuje kromě své přítelkyně i Karla Šípa. Dále pak již tito dva dlouholetí přátelé rozebírali Tomiovy politické ambice, ať už ty prezidentské nebo ty senátorské. Tento Čechojaponec nebo spíš Moravojaponec, jak se sám často prezentuje, nezapomněl přednést jeden ze svých populistických projevů, jimiž si v poslední době získává čím dál tím více příznivců.

Druhým hostem, o kterém se v poslední době mluví, byl Alois Hadamczik. Trenér české hokejové reprezentace má teď před blížícím se Mistrovstvím světa v hokeji plné ruce práce, a tak bylo sestavování soupisky hlavním tématem rozhovoru. Karla Šípa pak zajímalo, jestli někdy během turnaje přijede výprava ženských a jakým způsobem je trenér k hráčům připouští.

Na závěr se do křesla v divadle Semafor usadil bývalý umělecký šéf Vinohradského divadla Martin Stropnický. Vzpomínal na své působení na ministerstvu kultury a na období, kdy zastával funkci velvyslance v Portugalsku a v Itálii. Nechyběly ani plány do budoucna, které kromě rodiny počítají i s aktivnější účastí v oblasti společenského a snad i politického života.

Primáckou show odstartovala Věra Špinarová. Její obavy, že z ní Jan Kraus zase udělá hlupáka, se naplnily, když se jí pokoušel seznámit s moderními informačními technologiemi. Tento pokus byl, stejně jako v případě Oldřicha Navrátila v jednom z minulých dílu, neúspěšný a Krausova oblíbená zpěvačka si tak i nadále zřejmě nikdy nepřečte e-mail nebo nevygooglí své jméno. Krom toho stihli ještě definovat rozdíl v termínech být single a být sám, neméně poučné pak bylo i základní rozdělení chlapů na ty hezké, ty chytré a prostě chlapi.

Dalším pozvaným byl novopečený mistr světa v boxu organizace WBO Lukáš Konečný. Jana Krause především zajímalo, co člověka v ringu bolí nejvíce, když do něj soupeř mlátí. Brněnský rodák se nezapomněl pochlubit svým mistrovským pásem, který nyní slouží převážně doma, když si chtějí s manželkou udělat pěkný večer. Dále pak prozradil, proč se mu přezdívá chirurg a Jana Krause naučil pár technik, jimiž by mohl překvapit soupeř, kdyby se někdy rozhodl zápasit mezi provazy.

Posledním hostem byl Andrej Dragomirecký. Psychoterapeut a průkopník hlubinné abreaktivní metody, která, podle jeho slov, perfektně zabírá i proti takové migréně. Háček je akorát v tom, že si budete muset nejméně desetkrát znovu projít porodním traumatem, který je mimo jiné věci – jakými jsou například minulé život a cizí duše – hlavním zdrojem všech neduhů, které vás trápí.

Výhodou Všechnopárty a jejich tématu "O čem se mluví" je výběr hostů, kteří opravdu někoho v danou dobu zajímají a trefí se tak do aktuálních chutí a nálad diváků. Na Primě se vyplatilo podívat akorát na Lukáše Konečného, zbylí dva hosté byli spíše k smíchu a místy i k pláči.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace