Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hannibal jako nový Dexter v 7 sezónách


ikona
KarelR
hannibal
Televizní prequel Mlčení jehňátek bude sakra dlouhý. 

Hannibal Lecter se dočkal pěti celovečerních filmů, ani to mu ale zřejmě nestačí. Ještě letos by na nás měl zaútočit z malé obrazovky, kde se dozvíme, jak se z brilantního forenzního psychiatra stal sériový kanibal. Bude to zápletka první sezóny Hannibala, na kterou se pak budou tvůrci snažit navázat dalšími příběhy? Ani omylem.

Plány Bryana Fullera (Řekni, kdo tě zabil, Mrtví jako já) jsou daleko ambicióznější. A už teď všude rozhlašuje, že má naplánovaných sedm sezón po třinácti dílech. Do těch hodlá přesně rozložit příběh Hannibalovy přeměny a jeho věčného souboje s agentem FBI Willem Grahamam.

Toho si v seriálu zahraje Hugh Dancy, a zatímco stále čekáme na obsazení ústřední role, produkce se rychle hýbe kupředu. Vyjde Fullerovy jeho ambiciózní plán, i když svoje dítko nesvěřil do rukou nějaké kabelovky, nýbrž ho šlechtí pod dohledem NBC? Čeká nás spousta výmluv typu "počkejte na třetí sezónu, tam to teprve začne být pecka"? A má někdo vůbec zájem o další inkarnaci Hannibala? Až příliš mnoho otázek, do konce roku budeme moudřejší.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace