Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová femme fatale pro Hanka Moodyho


ikona
Spooner
Která herečka se bude motat kolem postele oblíbeného průseráře? 

Na amerických televizích byste asi těžko našli většího milovníka alkoholu a žen než Hanka Moodyho. Hlavní postava populárního seriálu Californication, která je ztvárněna geniálním Davidem Duchovnym, je ale zároveň i dost velký sympaťák. A to i přesto, že v minulé řadě svým vlastním způsobem i dospěl a přísun alkoholu a žen krapet omezil. Slabost pro něžnější pohlaví náš oblíbený pisálek ale stále nezapře a proto mu bylo potřeba do nadcházející 6. sezóny sehnat další zajímavou a půvabnou osudovou ženu.

Jeho nejnovější objekt si tak zahraje Maggie Grace, známá to trosečnice ze Ztracených, kterou museli ve dvou bessonovkách 96 hodin a Útěk z MS-1 střídavě zachraňovat Liam Neeson a Guy Pearce.  Maggie v nadcházející sezóně Californication ztvární postavu Faith, bývalé katoličky, která se změnila v tu nejvěrnější fanynku rockových kapel. Doprovází je totiž na jejich turné, sdílí s nimi ono známé motto sex, drogy a rock'n'roll a zároveň je jejich múzou. Stále ale zůstává krapet věřící. S naším oblíbencem Hankem se samozřejmě brzy skamarádí a jejich přátelství se nejspíš nakonec změní v něco mnohem intimnějšího.

Tvůrci mají ale s postavou Faith mnohem větší úmysly než aby byla jen milióntou ženou rozepínající Hankovi kalhoty. Při případném úspěchu její postavy se totiž velmi pravděpodobně dočkáme seriálového spin-offu právě s Maggie Grace. Tvůrci si tak nechávají otevřená vrátka pro další spolupráci s televizí Showtime, jelikož se často hovoří o tom, že nadcházející dobrodružství Hanka Moodyho by mohlo být zároveň i jeho posledním. Tak uvidíme, jak to celé dopadne a zda bude mít Maggie Grace kromě půvabu také dostatek hereckého talentu, aby případně utáhla svůj vlastní seriál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace