Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

AKTUALIZACE: Podzimní seriálové hody: CBS


ikona
Spooner
cbs
Podzimní program CBS čerstvě i s trailery na detektivku z šedesátých let Vegas a hlavně na amerického Sherlocka!  

Včera jste se mohli dozvědět o podzimních plánech televize NBC. Dnes se pro změnu podíváme pod pokličku jejímu velice silnému protihráči, stanici CBS. Které vaše oblíbené seriály se vrátí? Koho na obrazovkách už nikdy neuvidíme? Kteří nováčci se pokusí na podzim získat naší pozornost? To všechno se nyní dozvíte.

Začneme samozřejmě novinkami:

Elementary: Ostře sledovaná a již teď u některých zcela zbytečná moderní verze Sherlocka Holmese, která se stále tváří, že s peckou od BBC nemá vůbec nic společného. V roli slavného detektiva se představí Jonny Lee Miller a Watsona, ehm pardon, Watsonovou si zahraje Lucy Liu.

Vegas: Zajímavý projekt situovaný do 60. let bude vyprávět o reálné postavě šerifa Ralpha Lamba, který půjde po krku místnímu mafiánskému bossovi. V hlavních rolích Dennis Quaid, Michael Chiklis a Carrie-Anne Moss. Scénář navíc napsal autor Mafiánů a Casina Nicholas Pileggi a režii prvního dílu si bere na starost James Mangold, který momentálně kuchtí i druhého Wolverina.

Partners: Komediální seriál bude vyprávět o dvou nejlepších kamarádech, z nichž jeden je gay, a kteří řeší spoustu vztahových problémů. A jeden z nich má sexy přítelkyni (zkuste uhádnout který). V seriálu od tvůrců Willa a Grace uvidíme např. Davida Krumholtze, Sophii Bush nebo ex-Supermana Brandona Routha.

Friend me: V novém komediálním seriálu od tvůrce Jmenuji se Earl a Vychovávat Hope budeme sledovat dva nejlepší kámoše, kteří se odstěhují za prací do Los Angeles a začnou zde žít nový život. V hlavní roli nás snad hodně pobaví Christopher“ McLovin“ Mintz-Plasse.

Golden Boy: Příběh mladého policisty, který zažil raketový vzestup a který se z běžného poldy vyšvihnul až na policejního komisaře. Parťáka mu bude dělat vždy sympatický ale neprávem přehlížený Chi McBride.

Made in Jersey: Seriál bude vyprávět o ženský z ulice, která se rozhodne postavit nafintěným ženuškám z právnické fimy. V jedné z rolí se objeví i Kyle McLachlan z Městečka Twin Peaks.

ZRUŠENO:
A Gifted Man
How to be a Gentleman
NYC 22
Rob
Unforgettable
Kriminálka Miami

OBNOVENO:
2 Broke Girls
Dobrá manželka
Dva a půl chlapa
Hawaii Five-O
Jak jsem poznal vaši matku

Kriminálka Las Vegas
Kriminálka New York
Mentalista
Mike and Molly
Myšlenky zločince
Námořní vyšetřovací služba

Námořní vyšetřovací služba L. A.
Person of Interest
Spravedlnost v krvi
Teorie velkého třesku

ZATÍM NEROZHODNUTO:
Rules of Engagement

Tak co říkáte na novou seriálovou nadílku od CBS? Který seriál vás nejvíce zaujal?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace