Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: Kevin Bacon prožene Solomona Kanea


ikona
Spooner
followingkevin bacon
Hodně zajímavý projekt stanice FOXs názvem The Following se představuje v první upoutávce. 

Kriminálních seriálů je sice nyní v televizi více, než je zdrávo, ale kvalitním kouskem nepohrdneme nikdy. A právě jeden takový se na nás možná chystá na podzim zaútočit ze stanice FOX. V seriálu The Following si Kevin Bacon zahraje bývalého agenta Ryana Hardyho, který je nucen vrátit se opět do služby a chytit sériového vraha Joe Carrolla (James Purefoy). Ten totiž právě utekl z vězení a zřejmě chce pokračovat tam, kde před 8 lety začal, tedy ve vraždách vysokoškolských studentek. A jelikož to byl zrovna Ryan, kdo tohoto nebezpečného vraha chytil, tak by stejně bylo otázkou času, kdy by se začal zajímat také o něj. Ryan Hardy se tedy opět pouští do případu, který mu zřejmě (zase) změní život.

Zápletka sice nezní dvakrát originálně, ale i tak může ze seriálu vzniknout celkem slušná napínavá podívaná, kterou slibuje první promo. Kevin Bacon a James Purefroy jsou navíc hereckou sázkou na jistotu a doplní je třeba také Natalie Zea z Justified, Shawn Ashmore z X-menů a do pilotu se před svou plánovanou štací do Californication podívá také Maggie Grace. Zní to zkrátka hodně slibně a největší otazníky tak visí nad scénářem. Ten totiž sepisuje Kevin Williamson, tvůrce Vřískotů, ale také Dawsonova světa nebo Upířích deníků. A to je trochu podezřelá vizitka pro napsání napínavé kriminálky. Tak uvidíme, jak si s touhle výzvou poradí.

A co říkáte na první trailer vy? Zařadíte The Following mezi seriály, které budete na podzim sledovat?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace