Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Sexu ve městě nám předvede hlasivky. A nejen ona.


ikona
Spooner
glee
Glee se chystá na čtvrtou sezónu a hodlá si pojistit fanoušky několika hvězdnými hostovačkami. Koho uvidíme a uslyšíme?  

O muzikálu pro teenagery Glee si můžeme myslet, co chceme. Faktem ale je, že se hlavně v Americe jedná o velký fenomén, který už tři roky díky dojatým puberťačkám zvyšuje velkou prodejnost papírových kapesníků. Tvůrčí duo Ryan Murphy a Brad Falchuk, kteří jsou zodpovědní také za American Horror Story, zkrátka opět ukázalo, že má čuch na úspěšné látky. A navíc jim nedělá problém ukecat na nějakou menší roli v seriálu kdejakou filmovou hvězdu. Ve zpívající taškařici se tak jako mihli třeba Gwyneth Paltrow, Neil Patrick Harris, Whoopi Goldberg nebo Lindsay Lohan. A tvůrci se zásobováním velkých hvězd budou pokračovat i v nadcházející 4. sérii.

Mezi zpívající puberťáky se totiž podívá Sarah Jessica Parker a Kate Hudson. Druhá jmenovaná se zde zastaví dokonce na 6 dílů, ale její role ještě nebyla specifikována. Sarah Jessica Parker, která se do televize vrací poprvé od své nejslavnější role v Sexu ve městě, se zde ale zřejmě tak dlouho nezdrží a v seriálu si zahraje mentorku populární postavy Kurta Hummela. Tvůrčí duo tak zároveň upozornilo na celkem překvapivé změny, které se čtvrtou řadou přijdou. Děj už se totiž nebude nadále točit jen okolo děcek na střední. Dočkáme se totiž také druhé linie, která se zaměří na oblíbenou dvojici Rachel a Kurta, kteří v New Yorku zažívají své první vysokoškolské krůčky. Uvidíme, jak se tvůrcům změna schématu vydaří. Nově obsazenými hvězdami se ale jistě trefili do vkusu své cílové skupiny. A odpůrcům jen dodali další důvod, proč tento seriál nesledovat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace