Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové hody: FOX


ikona
Mr. Hlad
fox
Foxové nám na podzim naservírují sériové vrahy, mafiánské doktory i seriál od tvůrců Jak jsem poznal vaši matku 

Dneska si vezmeme pod lupu plánovaný program stanice FOX. Na které nové seriály se můžeme těšit tentokrát a které už nikdy neuvidíme? My vám to opět všechno řekneme.

A jako vždy začneme novinkami:

The Following: The Following by měl být detektivní thriller, v němž bývalého agenta FBI po letech dostihne minulost. Sériový vrah, kterého před lety chytil, si totiž sehnal několik následovníků a hodlá rozpoutat krvavé peklo. V hlavních rolích se můžeme těšit na Kevina Bacona nebo Jamese Purefoye, celý projekt má navíc na starost autor Vřískotů (a Dawsonova světa) Kevin Williamson.

Ben and Kate: Sitcom o dvojici sourozenců, kteří spolu začnou v dospělosti bydlet. Kate je trošku upjatá víceméně čerstvá máma, která bere všechno až příliš zodpovědně, a její brácha Ben se zase pořád chová jako dítě a odmítá dospět. Režíruje tvůrce Zkažené úči Jake Kasdan.

The Mindy Project: The Mindy Project by měl být seriál o ženě, která se snaží složitě zkombinovat svůj pracovní i soukromý život, najít si ideálního chlapa a stát se "ženou snů". V hlavní roli Mindy Karling z Kanclu, která si celý seriál vytvořila přímo na tělo.

Goodwin Games: Sitcom od tvůrců How I Met Your Mother bude vyprávět o trojici sourozenců, kteří k sobě nemají zrovna dvakrát blízko, ale po smrti svého otce to budou muset změnit. Pokud totiž chtějí zdědit dvacet milionů dolarů, budou muset splnil všechny trhlé úkoly z jeho závěti.

The Mob Doctor: Jordana Spiro si v The Mob Doctor zahraje lékařku, která se snaží věnovat svojí kariéře, ale má na starosti i tak trochu nedobrovolný vedlejšák. Její rodina se totiž zapletla s chicagskou mafií a tahle hrdinka musí jejím členům občas vyndávat kulky z břicha a podobně.

ZRUŠENO
Alcatraz
Allen Gregory
Breaking In
The Finder
I Hate My Teenage Daughter
Napoleon Dynamite
Terra Nova

OBNOVENO
American Dad
Sběratelé kostí
Bob`s Burgers
The Cleveland Show
Griffinovi

Hranice nemožného
Glee
New Girl
Vychovávat Hope
Simpsonovi
Touch

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace