Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šíp, Kraus a legendy


ikona
Dr.Z
krausšíp
Čím mohla být Jiřina Bohdalová? Je lepší Celine Dion nebo Lenka Filipová? A kolik vydělá Radim Jančura?  

Jestliže byl minulý pátek ve znamení mladých lidí, kteří mají většinu svých úspěchů ještě před sebou, tak tentokrát se ve Všechnopárty představily herecké legendy.

Ladislav Chudík, první host Karla Šípa, se opět nevyhnul narážkám na svou nejslavnější roli primáře Sovy v seriálu Nemocnice na kraji města. Naštěstí se však celý rozhovor netočil pouze kolem nejslavnějšího ortopeda na našich obrazovkách a měli jsme možnost si připomenout i další postavy, které ztvárnil nebo ztvárnit chtěl, ale nikdy se mu takové přání nesplnilo.

I druhý host bezesporu patří mezi výrazné a zasloužilé herce. Viktor Preiss se přiznal, že jeho největší láskou je divadlo a televizním nebo filmovým rolím se spíše bránil a vyhýbal. Zavzpomínal na své přijímačky na DAMU, jak mu těsně před nimi vypadl zub a on tak musel odšišlat připravený text. Prozradil svůj názor na nekonečné seriály a taky proč nechtěl, aby se jeho synové věnovali herectví.

Poslední hereckou legendou byla Jiřina Bohdalová a spíše než své profesi se věnovala problémům, které zažívá při střetu s technikou. Neustále tisknoucí tiskárna, zmenšující se písmenka nebo souboj s faxem, to je jen zlomek z toho, co v současné době zažívá tato čerstvá sedmdesátnice. Nakonec však zmínila i svou úplně první roli, plány, které měla, když už to vypadalo, že se herečkou nestane a samozřejmě i to, co chystá v blízké budoucnosti.

To na Prima family se opět rýpalo do politiky, s kauzou Rath snad ani nikdy nečekal nic jiného. Jan Kraus ocenil práci policistů a státní zástupkyně a už se těší, až bývalému hejtmanovi přibudou spoluvězni z řad vládnoucí koalice.

Rýpnout si přišel i první host, kterým byl úspěšný podnikatel v oblasti dopravy Radim Jančura. S úsměvem se rozpovídal o sporu s ministrem financí Kalouskem, o neprůhledných a zmanipulovaných výběrových řízeních nebo o tom, kde udělal David Rath chybu a jak podobné krabicové dary řeší zkušenější politici. Na závěr objasnil svou finanční situaci a kolik peněz mu z platu zůstane na pivo a párky.

Lenka Filipová byla zřejmě nejslabším článkem páteční Show Jana Krause. Ne, že by zbylí dva hosté byli nějaké terno, ale nudný rozhovor o její jediné filmové roli, jejím textaři a historka, jak místo ní v Eurovizi vystoupila Celin Dion, jen stěží držela moji pozornost a nutkání přepnout program.

Konec patřil Zuzaně Daušové a kobylce Katrijn. Cvičitelka asistenčních zvířat popsala, jak probíhá takový trénink a co všechno tito čtyřnozí pomocníci dovedou. To pak předvedla Katrijn a dokázala, že je stejně schopná jako její psí kolegové a v některých ohledech je dokonce i předčí.

Jak Všechnopárty tak i Show Jana Krause tentokrát vsadily spíše na zajímavé než zábavné rozhovory, což mohlo sice někoho nudit, ale na druhou stranu obě talk shows už ve své historii předvedly daleko horší díly.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace