Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool Video: Nelíbejte Willa Smithe


ikona
Spooner
will smith
K Wilíkovi se nepřibližujte, nebo vám dá po držce! Ukrajina o tom ví své 

A dneska si dáme trochu bulváru. Will Smith patřil poslední dekádu mezi nejúspěšnější herce v Hollywoodu, který by dokázal naplnit kina i s životopisem o vynálezci šlapadel. A navíc vždycky patřil mezi velké pohodáře. Před pár lety si ale rozhodl dát menší filmovou pauzu a všechen svůj čas věnoval nastartování kariér svých malých ratolestí. Nyní se však vrací v plné polní a jeho návrat v Mužích v černém 3 si tak můžeme užít už tento týden. Kdekdo se ale bojí, že by film nemusel dopadnout z komerčního hlediska dobře a Willova hvězdná kariéra by byla krapet narušena. A aby toho nebylo málo, tak teď byla poškozena i jeho pověst pohodáře.

Na slavnostní premiéře třetích Mužů v černém v Moskvě mu totiž nesedlo až příliš přátelské uvítání ukrajinského reportéra. Ten chtěl hereckou hvězdu přivítat hezky po jejich, tedy pusou na obě tváře. Pro bývalého Fresh Prince bylo toto přivítání orientované až příliš blízko jeho ústům, a proto dal novináři menší výchovnou facku. Hodně zaskočený Smith se sice snažil celou aféru následně zamést pod koberec rádoby pohodovou hláškou, ta mu však asi dvakrát moc nepomohla. Will zkrátka nepobral reportérovu snahu o další zářez do jeho památníčku políbených celebrit. Will si tak moc nových přátel asi nezískal, ale jeho manželku Jadu Pinkett Smith může aspoň těšit, že se její superhvězdný manžel nenechá ocucávat jen tak od někoho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace