Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vymítač ďábla se dočká remaku. Seriálového.


ikona
st39.6
Hororová klasika se dočká nové televizní verze 

Vymítač ďábla právem patří mezi hororové klasiky a filmoví fanoušci nemají rádi, když jim někdo na takové klenoty sahá. Ale co naděláte, doba je přísná, američtí tvůrci se místo vymýšlení nových námětů stále častěji obracejí na ověřené značky, a tak už tahle zpráva nemůže nikoho překvapit: Chystá se Vymítačova nová verze. Naštěstí jen televizní.

Desetidílná adaptace knihy, podle níž byl natočen i film, zatím nevzniká pod produkční záštitou konkrétní stanice, takže se vlastně neví ani to, jestli skončí na free-view nebo na kabelovce. Jisté je jen to, že by se z ní vlastně mohla vyklubat docela solidní podívaná.

Ujme se jí totiž Sean Durkin, jehož debut Martha Marcy May Marlene sklidil sice rozporuplné reakce, ale docela dobře pracoval s atmosférou a s lidskými emocemi, což by v tomto případě mohlo být zásadní. Nový Vymítač ďábla by se totiž měl více zaměřit na rodinu, na události před filmem a po filmu, tedy na to, co posednutí s danou famílií udělalo. Takže se vlastně nebude jednat o plnohodnotný remake, spíš o alternativní pohled na celou událost. A s tím už problém nemáme, ne?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace