Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hannibalova kámoška míří do televize


ikona
Spooner
hannibal
Jeden televizní kanibal evidentně nestačí 

Spisovatel Thomas Harris má v poslední době hodně důvodů k radosti. Dlouhoto vypadalo, že příběh jeho kultovní postavy Hannibala Lectera skončí nemastným filmovým prequelem Hannibal – Zrození. Hlavouni v NBC a televizní tvůrce Bryan Fuller si ale nakonec řekli, že postava s vybraným jídelníčkem má ještě dost potenciálu na to, aby utáhla seriál. A proto se již brzy dočkáme hodně ambiciózního televizního projektu, jenž bude vyprávět o Lecterově kanibalovských začátcích a jeho osobním souboji s agentem FBI Willem Grahamam (Hugh Dancy). Celé to navíc bude i malinko temné, čemuž nasvědčuje angažování Davida Sladea, režiséra hororu 30 dní a dlouhá noc, který se ujme pilotního dílu. No a nyní to vypadá, že Thomas Harris bude zase o pár doláčů bohatší. V přípravách je totiž další seriál o postavě z “hannibalovského“ světa. A ten už tentokrát asi tak temný nebude.

Řeč je samozřejmě o postavě Clarice Starlingové, agentce FBI, jež si s naším oblíbeným gurmánem tak ráda povídala v Mlčení jehňátek a následně mu byla na stopě v Hannibalovi. Zde se bude jednat, jak jinak, opět o prequel, který bude sledovat její kriminální začátky u FBI. Nic jiného zatím samozřejmě známo není, jelikož projekt samotný je ještě v plenkách. Je také zatím dost těžké odhadnout, jakým směrem se seriál vydá. Produkci má totiž na starost kabelovka Lifetime a ta je známá hlavně seriály pro ženské publikum a s podobnými projekty nemá televize moc zkušeností. Tak uvidíme, jak to celé dopadne a kdo si Clarice nakonec zahraje. Snad se ale bude jednat o minimálně stejně zajímavý projekt jako v případě NBC a románky hlavní hrdinky se budou řešit minimálně.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace