Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Finále Takové moderní rodinky


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Jak Pritchettovi a Dunphyovi zakončili třetí sezónu? 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená akorát zhodnocení finále třetí série Takové moderní rodinky.

Modern Family S03E24 - Baby on Board

No, řekněme si to hned na začátku, finále jsme asi čekali krapet lepší. Dle očekávání se poslední epizoda točila kolem dvou menších linek, se kterými jsme se setkávali celou sezónu. Mitchell s Camem a také Glorií jsou tedy na cestě pro své druhé dítě a Hailey, která se nejspíše nedostane na vysokou školu, má pro své rodiče připravené pořádné překvapení. Rozhodla se totiž bydlet s Dylanem a následnou bouřlivou hádku může vyřešit jen jediný člověk, Luke. Ani jedna ze zápletek se přitom nevytěžila naplno, i přesto že Dylan člověku opět zaručí pár zábavných chvílí a jeho dialog s Lukem byl výborný. Linie okolo narozeného dítěte se potom míjí účinkem úplně. Naroubovat do nemocnice plné mexikánců parodii na telenovely možná vypadá vtipně na papíře, ale před kamerou už to moc nefunguje. Rozpačitý díl nakonec zachraňuje až závěr hrající na trochu emocionálnější strunu. I tak se jedná spíše o průměrnou epizodu, která by se hodila někam doprostřed sezóny a ne na její úplný závěr. A představa, že se naše oblíbená rodinka rozroste nejspíše rovnou o dva caparty, se mi moc nelíbí. Jedna rádoby roztomilá Lily bohatě stačí. 6/10

Hádejte, co nás tenhle týden potěšilo nejvíc...

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace