Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nova útočí na internet


ikona
Spooner
nova
Nejsledovanější tuzemská televize vám nabídne filmy až do vašeho iPadu 

Řekněme si to na rovinu, české televize v poslední době velkou nápaditostí netrpí a něčím opravdu zajímavým už nás zdejší kanály dlouho nepřekvapily. Spíše to vypadá, že se naše televize čím dál více soustředí na internet. Česká televize je tak úspěšná díky svým mobilním aplikacím, Prima se snaží přihřát si svou internetovou polívčičku díky službě Prima Play a ani televize Nova samozřejmě nezahálí. Ta se totiž rozhodla rozšířit svůj videoportál Voyo o nový internetový kanál, který nejspíše udělá radost nejednomu filmovému fanouškovi.

Nova totiž 29. května rozjela svou internetovou televizi Voyo Cinema. Ta bude svým divákům přinášet filmovou nadílku 16 hodin denně. A nebojte se, opravdu nejde o internetovou sestru Novy Cinemy, která vysílá jen již několikrát odvysílané filmy. Zde je totiž filmová nabídka daleko pestřejší a naleznete tu jak české klasiky typu Noc na Karlštejně, tak i filmové hity mnohem čerstvějšího data. Na nové internetové televizi tak můžete narazit na oceňovaného Fightera, španělskou hororovou pecku Rec 2 a pokud budete mít dost odvahy, tak můžete zkusit také nového Barbara Conana. Pro stávající předplatitele služby Voyo je tento nový kanál zdarma, ostatní zájemci ho budou moci bezplatně zkusit od 4. června na jeden týden. V nejbližší době bude Voyo Cinema dostupné také v iPadech a ve vybraných chytrých televizích. Nova tak přišla s další zajímavou nabídkou na internetové kolbiště. Co na novou službu naší nejsledovanější televize říkáte vy? Dáte Voyo Cinema šanci, nebo si filmy raději seženete jinou cestou?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace