Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televize se rozvříská


ikona
Mr. Hlad
vřískot
Slavná hororová série v kinech napočtvrté moc neuspěla, Vřískot to tedy zkusí v bedně 

Vřískot, ať už si o něm myslíte cokoliv, je legenda hororového žánru a v polovině devadesátých let dokázal změnit zažitá pravidla a vydělat při tom obrovské peníze. Dvojka s trojkou byly také docela úspěšné, bohužel loňský pokus o navázání úplně nevyšel a čtvrtý film zaprvé za moc nestál a zadruhé komerčně docela zklamal. Vřískot má však pořád jméno, alespoň jsou o tom přesvědčeni Tony DiSanto a Liz Gateley, kteří by rádi přivedli vraždícího magora v bílé masce na MTV. Nejspíš si na něj ale počkáme. Zatím se teprve hledá někdo, kdo by televizní Vřískot napsal.

Jestli s ním budou mít něco společného i režisér Wes Craven a původní scenárista Kevin Williamson se zatím neví, ale Williamson je v televizi jako doma. Produkoval Dawsonův svět, momentálně slaví úspěchy s Upířími deníky a brzy bychom od něj měli vidět hodně zajímavě vypadající krimi thriller Following. Osobně si nedokážu představit, jak tahle série může fungovat v televizi a při řekněme pěti mrtvolách na epizodu a dvaadvaceti dílech bychom po jedné sezóně měli víc jak stovku mrtvých, na druhou stranu pokud by Ghostface Killer zabíjel jednou za šest dílů, byla by to nuda. Každopádně DiSanto uspěl se seriálovou adaptací Vlčího mláděte/Školáka vlkodlaka, takže nejspíš ví, jak na to.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace