Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a fotbalové Euro


ikona
Dr.Z
krausšíp
Kdo vyhraj fotbalové Euro? Jak je na tom naše ekonomika? A co je potřeba vědět ohledně většího mužství?  

O čem se v současné době nejvíce mluví? Tak na to se už po několikáté snažil přijít Karel Šíp v páteční Všechnopárty. Kauze Rath se vyhnul a raději se podíval na témata, o kterých by se podle něj mělo mluvit více. Jedním z takových témat je stav české kultury.

To se týkalo prvního hosta, ministryně kultury Mgr. Aleny Hanákové. Na příkladu jejího předchůdce Jiřího Bessera už víme, že ministr by měl mít rád z českého umění  víc než Jiřinu Bohdalovou a Kabáty. Bude však stačit Leoš Janáček a Hana Hegerová? Důležitá je i správná průprava, kterou si má budoucí ministr či ministryně projít. Zdali bude v případě Aleny Hanákové jako dostatečná praxe pozice vychovatelky v družině, zjistíme asi až časem. Možná se to už ukáže, jakmile vyřeší spory kolem Národního divadla, kde by mohl začít úřadovat Karel Šíp, jehož šance v pátek rapidně vzrostly.

Kromě kultury se v současnosti hodně mluví i o ekonomice a na tato téma si přišel popovídat ekonom a publicista Pavel Kohout. Probraly se základní ekonomické termíny jako například kladná nula nebo camfrňousek, jak moc dají ministři financí na rady svých poradců a jak vznikají velké ekonomické krize. Pavel Kohout nakonec všechny utěšil, že česká ekonomika je na tom v podstatě dobře a že na takové Švédsko nám schází už jen nějakých 40 nebo 50 let.

V neposlední řadě se s blížícím se Mistrovstvím Evropy mluví o fotbalu, proto byl posledním hostem Všechnopárty Antonín Panenka, jeden z vítězů ME z roku 1976. Samozřejmě došla na jeho slavnou penaltu, ke které už snad za ta léta řekl vše, co mohl. Nechyběl ani jeho názor na nedávno zveřejněnou reprezentační sestavu, koho v ní postrádá a kam až to na Euru národní tým dotáhne.

Jako první se v Show Jana Krause ukázali Miloš Pokorný a Roman Ondráček. Těžkej Pokondr se podělil o zkušenosti z působení v rádiu a v poslední době i v televizi. Tam jejich karéra skončila velmi rychle a s Krausem rozebrali fiasko jejich talk show na ČT. Nechyběla ani zmínka o hudbě, přesněji řečeno o jejich posledním hitu věnovaném panu prezidentovi "Prejs to čmajz".

I na Prima Family se řešila ekonomika. Markéta Šichtářová si však nejprve musela odbýt otázky ohledně svých porodů a názorů na může a až pak vyjádřila své názory na důchodovou reformu, která je podle ní jednou z největších krádeží století, hodnocení ministra financí kalouska si radši nechala pro sebe. Rozdíl oproti Všechnopárty byl v pohledu na současnou situaci, zatímco Pavel Kohout je spíše optimista, Markéta Šichtářová namalovala pořádně katastrofický obrázek naší budoucnosti.

Na závěr přišel plastický chirurg Roman Kufa. Dozvěděli jsme se o jaké kosmetické zákroky mají v dnešní době největší zájem muži, co mají společného prsní implantáty a motorky nebo co se děje s přebytky kůže, které zůstanou po zákrocích. Jana Krause zklamal efekt operativního zvětšení penisu.

Po několika týdnech tu máme opět dva zábavné a hlavně vyvážené díly pátečních talk shows. Nudit se nebudete, ať už se podíváte na kterýkoliv z nich. Kraus měl ale mírně navrch.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace