Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bohové reklamy: Joseph Kosinski


ikona
Mr. Hlad
bohové reklamyjoseph kosinski
Jaké reklamy točí režisér zodpovědný za TRON: Legacy? A jsou lepší než jeho film?  

Člověka někdy dost zarazí, že studio najme pro svou dvousetmilionovou produkci režiséra, který do té doby nenatočil jediný film. Samozřejmě, každý musí nějak začít, ale přeci jenom to je trošku podezřelé. Každý musí nějak debutovat a bylo by sice hezké (a levnější), kdyby mladí režiséři nejdřív ukázali talent v menších filmech, kde nehrozí finanční průšvih, a teprve pak se přesunuli k megaprodukcím. Na druhou stranu když Disney točil druhého TRONA, věděl, že potřebuje někoho s hodně originálním a zajímavým vizuálním cítěním a ne zkušeného padesátníka, jenž má za sebou deset filmů všech žánrů, z toho šest úspěšných, dva průměrné, jeden propadák a debut, který neviděl nikdo krom jeho rodičů a kamarádů.

Když se člověk podívá na reklamy, které režisér sci-fi TRON: Legacy 3D natočil, nejspíš se Disneyho volbě nebude moc divit. Joseph Kosinski je mladý, originální a jeho vizuální styl je sice na první pohled chladný, ale má v sobě osobitou krásu a půvab. Názory, jestli se to povedlo přenést do filmu, se asi budou lišit, každopádně Kosinsi už teď pracuje na akční sci-fi Oblivion s Tomem Cruisem a Morganem Freemanem, tak uvidíme, jestli potvrdí, že do velkého Hollywoodu patří, nebo jeho styl budeme moci sledovat jen v reklamách. Ty jsou každopádně hodně zajímavé.

Nike

Saab

Gears of War

Tak která se vám líbí nejvíc?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace