Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hannibal již má svou novou tvář


ikona
Spooner
hannibal
Záporák z Casino Royale vám sežere vnitřnosti 

O připravovaném seriálu, který se bude zabývat gurmánskými začátky Hannibala Lectera, informujeme v posledních měsících docela často, takže si jen v rychlosti shrneme ty základní fakta. Slavného jedlíka má pod svými křídly NBC a tvůrce Bryan Fuller, režie pilotu se ujme David Slade (30 dní dlouhá noc), bude to temné a roli agenta Willa Grahama ztvární Hugh Dancy. Na to nejdůležitější jméno, podle něhož se bude určovat index natěšenosti u značné části publika, jsme si však museli chvilku počkat. Nyní už však konečně víme, kdo si nejslavnějšího kanibala zahraje a je to jméno možná překvapivé, ale rozhodně hodně zajímavé.

Hannibala Lectera totiž neztvární nikdo menší než Mads Mikkelsen, známý to bondovský záporák pan Cifra z Casina Royale. Což je nesmírně charismatický herec, který by uměl udělat drsňáka i z uklízeče záchodů. Ztvárnění jednoho z nejoblíbenějších záporáků historie by mu tak nemělo dělat sebemenší problém. Bryan Fuller se také trochu rozpovídal a uvedl, že ze začátku nebude slavný doktor ještě tak zlý, jak jsme zvyklí a jeho zvrácené choutky budou spíše tikat v pozadí, dokud jednou hezky nevyjdou na povrch. Před tímto jistě labužnickým výbuchem dostaneme několik kriminálních případů, v nichž bude bude Hannibal agentu Grahamovi pomáhat. Tak snad těch případů nebude zas tolik. Každopádně kvůli Mikkelsonovi se teď těšíme zase o trošku víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace