Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Men at Work


ikona
mcb
sitcomový výběr
Co znamená ďábelská trojka? 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená akorát zhodnocení novinky Men at Work.

Men at Work S01E03

Men at Work se pomalu profilují jako poctivý oddechový seriál, jehož sledování, na rozdíl od mnohých sitcomových novinek, nezpůsobuje žaludeční úzkosti a neustálý pocit trapnosti. Děj třetího dílu je klasicky rozdělen na dvě miniepizody – v první můžeme sledovat Neala, který si chce na chvíli oddychnout od neustálého shonu, aby mohl sledovat své oblíbené seriály, které si nahrál v televizi. Místo něj tak s jeho přítelkyní na výstavu dohodí kamaráda Tylera, jenž se snaží porozumět myšlení žen. Emoce tak vyplavou na povrch a z stává se z něj tak trochu něžné pohlaví. V druhé části Milo a Gibbs čelí vtipným eskapádám s dívkou z baru – místo toho, aby si vybrala, s kým se vyspí (aneb ženy jsou v seriálu jen pouhé sexuální „objekty“), se chce vyspat s oběma najednou. Ač samotný akt bohužel (nebo bohudík) neuvidíme, vtipná příprava a vyústění následujícího dne vše vynahrazují. I když humor míří celou dobu na první signální soustavu, překvapivě vše odsýpá, jak má, a vám vůbec není líto těch předešlých dvaceti minut. Zkrátka nenáročná (ale nijak originální) oddychovka. 6/10

Ano, je sucho. Nebo máte nějaké dobré tipy na právě běžící sitcomy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace