Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 5: nejvtipnější momenty z Dva a půl chlapa


ikona
Anarvin
dva a půl chlapa:tv-2 and half mentop 5
Seriál Dva a půl chlapa se musel vyrovnat s odchodem největší hvězdy. My vás ale v pěti videích přesvědčíme, že humoru naštěstí neubylo 

O tom, jak šlape sitcom Dva a půl chlapa bez Charlieho Cheena už vám referoval STčko, teď je čas podívat na ty nejlepší fóry, které devátá sezóna přinesla. Přičemž platí, že tisíc lidí, tisíc chutí, takže koukejte v diskusi dávat k dobru ty svoje nejoblíbenější momenty!

1. Alan si myslí, že je Charlie
 
Jedním z největších témat deváté série byl samozřejmě život bez Charlieho, kterého se však tvůrci nedokázali zbavit úplně. Poměrně často se o něm mluví, jednou se zjeví jeho duch v těle Kathy Bates (což je ta obtloustlá dáma, co v Titanicu pomáhá Jackovi s etiketou), ale zdaleka nejvtipnější je, když se Alan psychicky složí a začne si myslet, že Charlie je on.

2. Všichni v domě jsou zhulení

Drogy v sitcomech fungovaly vždycky. A v téhle scéně frčí na trávových koláčcích úplně všichni. Dětinský Walden, jeho škrobená přítelkyně a samozřejmě Jake s Eldridgem.

3. Pinďour Shop

Jake kdysi dávno začínal jako líný školák, který ale prokazoval určitou míru vyčůranosti a snad i protřelosti. Bohužel pro něj (a bohudík pro nás), čím byl starší, tím byl pitomější a pitomější. Lehké drogy a přátelství s podobně postiženým Eldridgem jeho stav jistě nezlepšily. V následujícím videu uvidíte, jak vymyslí geni(t)ální aplikaci pro chytré telefony.

4. Rose bude učit Bridget

Charlieho stalkerka Rose byla vždycky jednou z nejulítlejších postav celého seriálu a všichni jsme ji za to měli rádi. Nejdřív to vypadalo, že s Charlieho skonem zmizí ze seriálu, ale pak svitla jiskřička naděje, že by se mohla stát jakýmsi guru pro Bridget, která by obdobným způsobem mohla slídit za Waldenem. Bohužel, takhle potenciální dějová linka se nakonec nikdy nerozvinula. Ale ten legendární skok nám už nikdo nevezme.

5. Jake a Eldridge balí holky

Pokud vás žádná z předchozích scén nepřesvědčila o tom, že Jake s Eldridgem jsou naprostí idioti, tahle to dokáže. Navíc jde o krásný důkaz toho, jak je dnešní doba deformovaná fixací na elektronickou komunikaci.

A jaké oblíbené scény máte vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace