Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars jako od HBO


ikona
KarelR
star wars
Co se děje s plánovaným hraným seriálem? 

Už pár let je to ta samá písnička. Lucasfilm připravuje hrané televizní Star Wars o galaktickém podsvětí a námezdních lovcích, které budou mít desítky epizod. Dopisují se scénáře, nenápadně se oťukávají herci, natáčení se zatím ale neplánuje. Proč? Protože to celé bude stát ohromný balík.

Jak ale nyní potvrdil producent Rick McCallum, není to bohudík (!) to jediné, co televizním Star Wars brání v pohybu vpřed: "Naším největším problémem je, že jsou ty příběhy dospělé. Je to něco jako Deadwood ve vesmíru. Nepřipomíná to žádné Star Wars, které nám George zatím dal. Není to pro děti. Pořád sice doufáme, že se budou dívat. Vážně ale nechystáme nic pro osmileté nebo devítileté kluky."

Zní to skoro až příliš dobře na to, aby to byla pravda. Další body k dobru by pak mělo projektu přidat měřítko, které má být na televizní (a vlastně i filmové) poměry obrovské. Zapomeňte na nejnákladnější seriály od HBO, jejichž styl by nové Star Wars měly připomínat. Tady se podle McCalluma pojede na úplně jiném levelu: "Každá epizoda - nebo spíš spojení dvou hodinových dílů dohromady - je větší než kterýkoliv z předešlých Star Wars filmů. Pohybujeme se zhruba na úrovni Avatara, ale na každou epizodu máme 5 - 6 milionů dolarů."

No.. nezávidění hodná situace. Televizní Star Wars proto uvidíme zhruba v roce 2057 a hlavní role v nich budou hrát digitální Michael Fassbender a pravnuk Timothyho Olyphanta.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace