Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Krab, velryby a sexuální trable


ikona
Anarvin
reality show
Je přítel dcery Clinta Eastwooda idiot? Jak uvařit kraba? A kde sehnat záchranu na Antarktidě?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TV Zone najdete každý čtvrtek. 

Boj za záchranu velryb S05E03

Přestože se M/V Brigitte Bardot ukázala jako pevnější a stabilnější loď než Ady Gil, a stal se z ní jeden z nejdůležitějších nástrojů Sea Shepherd v boji proti japonským rybářům, její struktura není natolik silná, aby dokázala odolávat nehostinným antarktickým podmínkám. Jediná větší vlna dokázala nalomit její levé křídlo a ohrozit celou posádku. Zatímco křídlo visí doslova na skleněném vlásku, všichni se drží ze všech sil, aby na palubě nepropukla naprostá panika. Jestli se křídlo urve, loď půjde pravděpodobně okamžitě ke dnu. A nejbližší pomoc je osmdesát kilometrů daleko.

Bob Barker se nakonec musel vyhnout arktické bouři, čímž se cesta k poslední známé pozici Bardot protáhla o celých devět hodin. Steve Irwin také vyrazil vstříc ohroženým námořníkům, ovšem se Shônan Maru 2 v závěsu. Pokud by japonská bezpečnostní loď objevila celou flotilu Sea Shepherd na jednom místě, celá mise by byla ztracena. Plán byl proto následovný. Bob Barker poskytne první pomoc, zkontroluje škody, ujistí se, zda je Bardot schopná plavby a s Irwinem na dohled se vydá zpět na Antarktidu pátrat po rybářské flotile. Posádka Brigitte Bardot si tak mohla alespoň na chvíli oddechnout. To nejhorší je ovšem teprve čeká. (Jan_G)

Mrs. Eastwood & company S01E04

Poprvé zaznamenáváme docela strmý pokles kvality – čtvrtá epizoda eastwoodovic kroniky totiž byla celkem nuda. Nedočkali jsme se ani kýžené promenády v plavkách, ani slibovaného dramatu v podobě rudé krve, na vše si musíme ještě týden počkat. Rodinka sice opravdu odletěla na Havaj, kamera se ale tentokrát motala spíše kolem Dinou sponzorovaného boybandu Overtone. Zjistili jsme, že organizace a život v chlapecké kapele nejsou zrovna jednoduché, pokud jeden (nebo dva?) ze členů vyčnívají kvůli odlišným sexuálním choutkám. První polovina stopáže se tak nesla v duchu raněných citů a umravňování dvou pánů, jejichž blízké přátelství začalo být divné ostatním... no dobře.

Nakonec jsme se na Maui na Hawaii s celou rodinou a přáteli podívali, ano, ale bylo to opravdu jen na skok. Stihli jsme být svědky sporů v hotelovém pokoji který měl pro příliš mnoho lidí příliš málo místností, spatřili úplně nahou blonďatou Eastwoodovu dcerku jak skáče do bazénu, a viděli jsme naštvanou paní manželku. Francesčin drzý přítel totiž přímo do kamery vykváknul cosi o jejím nenaplněném sexuálním životě, a to neměl. Nehledě na to, že se chová jako malé děcko – už si balí kufry! Nedivili bychom se, kdyby na letišti narazil na bandalíry opásaného Clinta. Hodně štěstí, chlape! Budeš ho potřebovat. (Davies182)

Outlaw Empires S01E06

Závěrečná epizoda první řady komplexně seznamuje s jedním z nejobávanějších gangů Ameriky, dominantním Aryan Brotherhood, známým též jako AB či The Brand. Organizace, která sice představuje méně než jedno procento populace v amerických věznicích, přesto je zodpovědná za více než jedenadvacet procent vražd v nápravných zařízeních. Organizace, jež po určitou dobu udržovala styky s Charlesem Mansonem a jeho Manson Family.

Ve druhé polovině minulého století znamenala ve vězení barva kůže otázku života a smrti. Aryan Brotherhood se zformovalo v 60. letech ve věznici San Quentin jako společnost poskytující ochranu bílým spoluvězňům. Jejich vliv, moc a agrese rostla a jejím největším rivalem se stala Black Guerrilla Family. Pro vzbuzení respektu mezi svými protivníky pokrývali svá těla Nacistickými svastikami. O historii a organizaci tohoto árijského bratrstva vyprávějí tři bývalí členové, jejichž jména jsou dodnes na předních místech hit listu AB. Hovoří o tom, jak bratrstvo operuje v odlišných vězeních, o jeho historii i současnosti a především o tom, jak je těžké bratrstvo upustit. Právoplatné členství totiž končí až smrtí. (Jan_G)

Masterchef S03E05-06

Klání pokračuje. První epizoda tohoto týdne začala týmovou soutěží, ve které se kuchaři rozdělili na dvě družstva a vařili pro hladovou armádu. Vedoucími týmů se stali Frank a David, kteří v poslední soutěži uvařili to nejlepší jídlo. Davidův tým zvolil pro vojáky příhodnou kotletu s osmaženými brambůrky a sklízel s ní úspěch, nicméně David nezvládal vedení, kotlety se nestíhaly propékat a iniciativu v týmu museli převzít Becky a Monti. Frankův tým zvolil pro přímočaré vojáky možná až příliš nóbl kuře s těstovinami a také nakonec prohrál.

Frankův tým se tak musel utkat mezi sebou ve vyřazovacím testu. Jediná Stacey využila nabídnutou možnost testu se neúčastnit. Zbylých sedm soutěžících muselo péct jablečný koláč – ten proslulý z komedie Prci, prci, prcičky. Slepá Christine nepřestává překvapovat, když opět předvedla jeden z nejlepších výkonů, naopak Michael, Tanya a Scott upekli koláče mizerné, a tak právě mezi nimi porota nakonec vybírala dalšího odpadlíka, kterým se definitivně stal mladičký Michael.

V následující epizodě začali soutěžící postavení před tajemnou bedýnku. A pod poklopem se tentokrát skrývala skutečná mňamka – nejrůznější vnitřnosti a také prakticky celá skopová hlava. Nejlepší jídlo připravil namyšlený Ryan, který tak dostal masivní výhodu: Nemusel se účastnit vyřazovacího testu a ještě mohl vybrat suroviny pro své spoluhráče. Rozhodl, že budou dělat kraba a ještě měl možnost určit, kdo bude pracovat s živým zvířetem a kdo s konzervou.

Jako správný sviňák se rozhodl méně šikovným kuchařům nacpat živé zvíře, a těm talentovaným nudnou konzervu. Zdaleka nejvíc ale všechny znechutil, když dal živého kraba i slepé Christine. Jenže Ryanovi se volba nevyplatila a Christine (i s pořezaným prstem) spolu s čahounem Joshuou uvařila nejlepší jídlo. Naopak Ryanův obdobně namistrovaný kamarád Tali, kterému Ryan doufal pomoci přihráním pěkného živého kraba, na mořské potvoře málem vypadl. Naštěstí pro Taliho, mizerných jídel tentokrát bylo tolik, že jen tak tak vyvázl. Vypadla vyrovnaná Helen, která mezi nejhoršími byla už v minulosti, a tak její vyřazení asi nikoho nijak zvlášť nepřekvapilo. (Anarvin)

Nejsmrtelnější úlovek S08E11

Tak zima skutečně dorazila. Ledové kry se čím dál tím rychleji valí ze severu a hrozí, že pokryjí celé loviště kraba opilijského. Opravdové drama se však neodehrává na otevřeném moři, ale uvnitř Dutch Harboru. Silná vrstva ledu znemožňuje téměř jakýkoliv pohyb a kapitáni musí zběsile manévrovat, aby se vůbec dostali dovnitř anebo ven. Time Bandit sice ještě proklouzl bez potíží, ale na moře se jich dostalo o jednoho méně. Jonathan Hillstrand se musel kvůli bolesti zad vrátit domů. Kapitánovi Andymu se podařilo včas vytáhnout všechny klece, vyhnout se ledu a pochytat při tom vysoká čísla.

Podobně na tom byla i posádka Northwesternu. Krabí jackpot zvedl náladu na lodi, až na Jakea Harrise, kterého přepadl stesk po domově. Respektive po Cornelii Marie. Po dlouhých čtrnácti dnech se i Juniorovi podařilo překonat všechny technické překážky a Seabrooke konečně vyrazila na lov krabů. Posádka Kodiaku se jako první potýkala ledovými krami, které jim bránily ve výlovu klecí. A aby toho nebylo málo, Rainwater si opět začal dovolovat na své kolegy. Tentokrát zejména na kapitánova syna.

Keith Colburn se v Dutch Harboru pěkně zapotil. Jenom dostat se do přístavu mu zabralo osm hodin. Než stihl svůj úlovek vyložit, ledová vrstva ještě zhoustla a Wizard uvízl lapený mezi kry. Nezabralo ani komplikované manévrování a z ledové pokrývky se dostal až pomocí lodního jeřábu, kterým si prorážel cestu. A bude hůř. Jinak to při téhle práci ani nejde. (Jan_G)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace