Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legendární sexy hrdinka se bude svlékat v televizi


ikona
Spooner
Televizní adaptace Barbarelly se ujme jeden z nejtalentovanějších režisérů současnosti 

Ve filmové historii existuje několik snímků, které jsou tak divné a naivní, až se stanou nezapomenutelnými. Adaptace francouzského komiksu Barbarella z roku 1968 je rozhodně jednou z nich. Už jenom ze samotných fotek musí být všem jasné, že tady si nikdo na žádnou pseudointelektuální filmařinu nehrál a podstatnou část diváků tak film dokázal řádně pobavit. No a nyní si pár televizních producentů vzalo do hlavy, že je na čase představit tuto sexy hrdinku, která je schopna provádět striptýz na jakémkoliv místě, novému publiku. Zkušenosti podobných komiksových televizních dobrodružství by nám mohly napovědět, že se nejedná o nejlepší nápad (zdravíme Wonder Woman). K projektu se však nyní přidalo jedno hodně zajímavé jméno. A hned je to celé zajímavější.

Režisérem a producentem Barbarelly totiž bude Nicolas Winding Refn, jenž v Bronsonovi předvedl světu talent Toma Hardyho, ale hlavně natočil jednu z největších pecek loňského roku Drive. To je hodně zajímavá a hlavně odvážná volba. Jak všichni dobře víme, tak Refn se s tím ve svých filmech moc nepáře a jeho osobitý styl by mohl udělat s vesmírem okolo komiksové sexbomby divy. On sám je ze své televizní štace samozřejmě hodně nadšený a těší se, až tuto ikonickou postavu představí novému publiku. A my už se těšíme také. Teď jenom zbývá najít tu správnou sexy herečku, která se aspoň svými přednostmi vyrovná původní Barbarelle, Jane Fondové. Adeptek by se určitě našlo dost.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace