Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tim Roth a režisér Mouchy vám vyříznou játra!


ikona
Spooner
david cronenberg
Sam Raimi, David Cronenberg, Tim Roth a seriál, který půjde evidentně na krev 

Že se televizní projekty čím dál častěji plní nejen hvězdnými herci, ale už i režiséry, jsme mohli naposledy zjistit před pár dny, když se režisér pecky Drive Nicolas Winding Refn připojil k televizní Barbarelle. Televizní obrazovky lákají zkrátka známé režiséry čím dál víc a nejedná se vždy jen o tu jistou producentskou stoličku. No a nyní se nám začíná rýsovat další hodně zajímavý projekt, ke kterému se připojili hned dva hvězdní režiséry a přivzali k sobě ještě jednoho známého herce.

Své televizní síly totiž spojí David Cronenberg, Sam Raimi a Tim Roth a za svůj společný projekt si vybrali seriál Knifeman. Tim Roth zde ztvární titulní postavu Johna Tattersalla, což je takový chirurg samouk, který neváhá překročit všechny možné hranice pro odhalení tajemství lidského těla. Jasný, moc informací to zrovna není, ale v případě těchto jmen nám to zatím ke spokojenosti stačí. Scénář má navíc na starosti Rolin Jones, jenž má na svém kontě scénáře k Boardwalk Empire, Trávě či televiznímu zpracování Světel páteční noci. Pro režisérského veterána Davida Cronenberga, který se ujme režie pilotu a pozice producenta, to bude jeho vůbec první televizní štace. Uvidíme, jak si s ní poradí. To druhý producent seriálu, Sam Raimi, už je v tomhle ohledu mnohem zkušenější a jako výkonný producent je podepsaný například pod novým Spartakem, ale také Herculesem či Xenou. Začíná se nám tu zkrátka kutit jeden z nejslibnějších projektů následujících měsíců. Snad se cestou na obrazovky nic nepokazí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace