Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: sranda na Alcatrazu


ikona
Anarvin
reality show
 

Souhrny ze zahraničních reality show na TV Zone najdete každý čtvrtek.

The Great Escape S01E01

The Great Escape je nová reality show (nebo spíš game show), ve které se soutěžící budou postupně snažit uniknout z nejrůznějších budov. Hned v první epizodě se show podívala do slavného Alcatrazu, ale musím smutně konstatovat, že to bylo na celé třičtvrtěhodince asi to nejzajímavější. V soutěži se utkávají tři páry (v každé epizodě jiné), které se postupně musely dostat z cely, vyhýbat se hlídkujícím strážím, postupně plnit úkoly a nakonec odjet úplně pryč z ostrova. Myšlenka to není úplně špatná, ale provedení nadchne asi málo koho.

Jednotlivé úkoly by možná obstály jako krátká odbočka v nějaké slabší epizodě Amazing Race (se kterým TGE pojí několik společných producentů), ale na naplnění hodinového pořadu to rozhodně nevydá. Všechno se navíc odehrává ve tmě (takže toho moc nevidíme), moderátor je suchar a výběr soutěžících nijak zvlášť neoslnil. Pokud tedy máte chuť na vydařenou game show, pusťte si Amazing Race, pokud vás lákají uzavřené prostory, dejte si Pevnost Boyard. The Great Escape po první epizodě zatím působí jako pořad, který možná nevypnete, když poběží v televizi jako kulisa, ale rozhodně nemá smysl se po něm aktivně pídit. (Anarvin)

Boj o záchranu velryb S05E04

M/V Brigitte Bardot je oficiálně postavena mimo operaci Divine Wind. Vzhledem k okolnostem a hrozícímu potopení lodi se Paul Watson rozhodl, že M/Y Steve Irwin bude asistovat návratu Bardot zpět do australského přístavu. Bezpečnost posádky je tentokrát na prvním místě. M/Y Bob Barker vrátil zpět do antarktických moří a pokračuje v hledání japonské flotily. Na radaru se objevilo několik pohybujících se objektů, a jak se následně ukázalo, šlo o japonské rybáře a Sea Shepherd se opětovně dostal na dosah mateřské lodi Nisshin Maru.

Nejprve se ale museli vypořádat s harpunovou lodí  Yushin Maru 3, která jim agresivně vyrazila vstříc. Obě malé lodě byly spuštěny na vodu a první bitva začala. Oba pokusy o prop-foul ze strany Sea Shepherd byly úspěšné, ale vzhledem k technickým potížím se nepodařilo Barkerovi zmizet z dosahu Yushinu včas a loď je nadále pronásleduje. Mezitím se nalomený ponton Bardot ulomil kompletně a drží při lodi jen díky několika lanům. Kapitán Watson se rozhodl navzdory bouřícímu se moři malou loď, aby odvezla co největší část posádky do bezpečí na Irwina. Sotva záchranná akce začala, Shônan Maru 2 nabrala rychlost a vyrazila jim naproti. (Jan_G)

Masterchef S03E07-08

Tento týden nás opět čekaly dvě epizody. První začala týmovou soutěží, která spočívala v přípravě hotelové snídaně. Kuchaři vstali v nekřesťanskou hodinu a namířili si to rovnou do hotelové kuchyně, kde museli pro hosty připravit vše od lívanců až po vajíčka na všechny způsoby. Po dobrém výkonu minule, se týmovými kapitány stali čahoun Joshua a slepá Christine, přičemž Christine po určení týmů směla ještě jednoho ze svých kuchařů vyměnit k Joshuovi. Neváhala ani chvíli a zbavila se otravného Ryana. Vypadalo to tak, že získala velice kompaktní tým, pro který vyhrát nebude nejmenší problém, jenže jí nohy podrazil její hendikep. Protože Christine nevidí, měla s řízením kuchařů pomáhat Felix, která se ale totálně uzavřela a nebyla schopná komunikace. A řízení už vůbec ne. Modrý tým měl ale v kolektivu ještě větší problémy, a tak prohrál.

Porotci zachránili Davida, Franka a Monti, kteří se jako jediní snažili tým udržet nad vodou, ale ostatní museli podstoupit vyřazovací zátěžový test. Soutěžící měli upéct čokoládový dortík s tekutým prostředkem a mezi nejhoršími se jako obvykle objevil namistrovaný Tali, ale překvapivě také podobně povýšený Ryan. Ten ale na rozdíl od Taliho projevil alespoň nějakou základní míru hrdosti, a tak když se sudí zeptali, kdo má pocit, že uvařil úplně nejhůř, dobrovolně odstoupil.

Následující díl začal už tradiční soutěží s tajemnou krabicí, pod jejímž příkrovem tentokrát soutěžící našli steak a směs ovoce a zeleniny. Všichni se pustili do tradičního steaku, či jeho mírné obměny, pouze Felix z masa vytvořila roládu a Becky se na něj úplně vykašlala a připravila dezert. Možná právě proto se ocitla ve výběru třech nejlepších jídel, ale úplným favoritem se nakonec stala mladinká Tanya, která následně nemusela vařit ve vyřazovací soutěži a ještě rozhodovala o tom, kdo ze soupeřů bude připravovat jaké jídlo.

Tématem byly oblíbené dezerty jednotlivých porotců, konkrétně tedy tiramisu, jahodový dortík a trifle. Tanya se snažila být hodná a rozdělit dezerty tak, aby na ně jednotliví kuchaři měli schopnosti, ale stejně se našlo ohromné množství těch, kteří si s jednotlivými dezerty nevěděli rady. Nejlepší dezert (trifle) tentokrát připravila držkatá Stacey, mezi nejhoršími se naopak objevili překvapivě doposud chválené Becky a Felix, ale také nepříliš výrazný Scott, který nakonec soutěž opustil. (Anarvin)

Mrs. Eastwood & Company S01E05

Tak se nám to začíná přiostřovat. Sice až ve druhé polovině již páté epizody eastwoodovců, ale přeci. V té první se opět řešily nešvary skupiny Overtone, a nás už tohle gayovské dohadování začíná trochu štvát. Ostatně ukažte nám někoho, kdo hltá obrazovku očima při scénách, kdy si dva polonazí svalnatí... ehm... hošani stěžují, že jsou nuceni potlačovat své emoce. A že je jim z toho těžko u srdíčka. Holt práce a vztahy nikdy nešly moc dohromady. Režii bychom poprosili zkusit do budoucna něco jiného, snad to půjde.

A teď ty plavky, už naštěstí holčičí. Těžko soudit, zda byl celý následující děj seriálu vykonstruovaný (znáte reality show), nebo jestli jsme se vážně dočkali opravdových emocí. Ale věřili bychom tomu. Tyler z Hawaie překvapivě neodjel, nýbrž chytře Dinu Eastwoodovou přemluvil, aby mohl spát místo v rodinném domě ve stanu poblíž. Rozbroje zapomenuty? Ani náhodou. Při dovádění v bazénu se zranila Morganina kamarádka a zlomený nos krvácel jako o život. Ale byl vůbec zlomený? Tylerova hra na doktora, drzost a povyšování se nad ostatní Dinu donutily, aby na přítele své nevlastní dcery Francescy drasticky změnila názor: už jej nechce nikdy vidět! Slzy, nervy, hádky. No prostě... fajn dovolená!? (Davies182)

Nejsmrtelnější úlovek S08E12

Moře se bouří a led nepokrývá je vodní hladinu, ale i lodě samotné, což nejen že zhoršuje pracovní podmínky, především však vystavuje životy námořníků bezprostřednímu ohrožení života. Na palubě Time Bandit to pocítili na vlastní kůži. První kus padajícího ledu z jeřábu zasáhl greenhorna Eddieho Juniora a vyrazil mu dech. Druhá, podstatně větší hrouda, se sesypala na jeho otce, kterému ošklivě vykloubila kyčelní kloub. F/V Kodiak zase cloumají obrovské vlny, proti nimž je posádka bezbranná. Divoký Bill proto musel prozatím vzdát souboj s časem a poslat své muže do bezpečí kajut.

Elliot Neese svěřil loď jednomu z rybářů, aby si mohl na chvíli odpočinout, a zatímco podřimoval, rybář usnul za kormidlem a Ramblin´ Rose ve vysoké rychlosti narazila do ledových ker. Ocelový plášť lodi naštěstí nebyl proražen a posádka mohla dál pokračovat v zachraňování zbytku klecí, než zmizí i s úlovkem pod ledovou vrstvou. Únava se podepsala i na Sigovi a tak znova svěřil kormidlo svému bratrovi. Jake Anderson si tak mohl opět vyzkoušet, jaké to je být šéfem paluby. Edgar ho dokonce podrobil malému testu. Junior narazil na pořádný jackpot a tohle fenomenální rybaření ho přesvědčilo k tomu, aby i nadále zůstal na otevřeném moři, zatímco zbytek flotily se stahuje do bezpečí Dutch Harboru. (Jan_G)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace