Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vikingové dobudou televizi


ikona
Spooner
Chlast, násilí a severští drsoňové. Legendární vikingský válečník se chystá na krvavé dobrodružství. 

Na televizním kanálu History si asi nemají poslední dobou na co stěžovat. Kromě klasických historických dokumentů a pořadů se jim totiž podařilo natočit také poctivou westernovou minisérii Hatfields & McCoys. Ta nejenom, že dokázala potvrdit, že Kevin Costner na to stále ještě má, ale navíc ještě zvládla zlomit pár rekordů ve sledovanosti. A to je na tuto na první pohled nenápadnou televizi obrovský úspěch. A tamní hlavouni by svůj úspěch samozřejmě co nejdříve rádi zopakovali, a proto jsou přípravy na jejich nový ambiciózní projekt v plném proudu.

Tím novým projektem bude série Vikings. Příběh se zde bude točit okolo legendárního válečníka Ragnara Lothbroka, kterého si zahraje ne příliš známý Travis Fimmel. Tvůrci samozřejmě slibují velkou porci dobrodružství, konfliktů, válčení a krveprolití, které ke slavnému vůdci Vikingů jistě patří. Kromě krve se ale dočkáme také pořádné rodinné ságy, která bude sledovat osud Ragnorovy rodiny a jeho vzestup z mladého norského farmáře na krále Vikingů. Ragnarovým hlavním protivníkem bude Earl Haraldson, současný vikingský král, s jeho způsobem vládnutí hlavní hrdina příliš nesouhlasí. A toho si nezahraje nikdo menší než Gabriel Byrne z americké Terapie nebo ze slavného thrilleru Obvyklí podezřelí. V dalších rolích se objeví např. Jessalyn Gilsig z Glee a Hrdinů, nebo také syn Stellana Skarsgårda, Gustaf. Zní to zkrátka hodně zajímavě. Pod projektem je navíc podepsán veterán historických témat Michael Hirst, scénárista Tudorovců či filmových příběhů Královny Alžběty s Cate Blanchett. Vypadá to tak, že vše je v těch nejlepších rukách. Tak uvidíme, zda se hochům z History zadaří znovu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace