Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a mocné ženy


ikona
Dr.Z
krausšíp
Je mocnější režisérka, herečka, manažerka nebo Vlastík Plamínek? A jak je těžké rovzést se s Bolkem Polívkou?  

Při vymýšlení tématu pro Všechnopárty, se Karel Šíp nechal inspirovat žebříčky mocných lidí. V tomto případě se jednalo o mocné ženy Česka.

Jednou z takových žen je podle všeho Olga Sommerová. Nejen dokumentaristka , ale také občanská aktivistka, jíž se podařilo zachránit nádraží před demolicí a ani nyní ve své činnosti nepolevuje a v občanském sdružení proti korupci bojuje proti zlodějům na nejvyšších místech. Později vysvětlila, proč sama nechce vstoupit do politiky. Samozřejmě došlo i na její tvorbu a při vzpomínání na FAMU si Karel Šíp uvědomil, že to možná byla právě ona, kvůli komu se na školu nedostal. Závěr pak patřil jejím současným projektům.

Další vlivnou ženou je herečka Chantal Poullain. Ta se již 19 let, za pomoci své nadace Archa Chantal, snaží zpříjemňovat dětem pobyt v nemocnici. Naštěstí nezůstal rozhovor pouze u vážných témat a my se tak mohli dozvědět, jak se dala dohromady s Bolkem Polívkou nebo jak se s ním o několik let později rozvedla. Pochlubila se také, jakou výhodu má její lámaná čeština při obsazování do rolí, co v současnosti dělá a kde vystupuje.

Podle všeho nejvlivnější ženou Česka je Kanaďanka Muriel Anton. Karel Šíp za pomoci překladatelky vyzvídal, co šéfku jednoho z našich mobilních operátorů přinutilo přijet do Česka, jak dlouho tady už je a jak dlouho plánuje ještě zůstat.

Show Jana Krause má na Prima Family prázdniny, takže jsme si v pátek mohli zopakovat díl z 9. září 2011. Tam dostal pozvání hudebník a moderátor Jakub Prachař. Řeč byla o věrnosti ve vztazích nebo o přípravách na roli ve hře Pornohvězdy. Další pozvanou byla psycholožka Jiřina Prekopová, která objasnila  terapeutickou metodu "pevného objetí". Na závěr přišel Vlastík Plamínek, věštec a hvězda YouTube.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace