Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: letadlové lodě a hnusné těstoviny


ikona
JAn_G
gordon ramseyreality show
Jak utéct z letadlové lodě? Je těžší udělat těstoviny, pizzu nebo chleba? A je na severu pořád zima?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TV Zone 

Masterchef s03e09-e10

Devátá epizoda Masterchefa začala obzvláště vypečenou týmovou soutěží, kdy si kuchaři museli na pláži otevřít stánek s rychlým občerstvením. Tentokrát se rozdělili dokonce na tři družstva, přičemž jedno chystalo burgery, druhé mexické tacos a třetí indické kuře tikka masala. A překvapivě, nejméně zákazníků nakonec navnadily hamburgery. David Martinez, který v týmu pracoval u grilu, totiž nejprve nestíhal dodávat burgery úplně a později je chystal částečně syrové. On, Anna, Monti a Tanya tak museli podstoupit zátěžový test.

V něm měli soutěžící připravit co nejlepší tortellini, to znamená, že úkol vyžadoval především technickou zdatnost rukou. Nejhezčí tortellini připravil nečekaně David, který místo svých buclatých prstíčků uplácával tortellini koncem lžičky. Chuťově nejlepší tortellini pak připravila Monti. O vypadnutí se tak rozhodovalo mezi Tanyou, která se úplně sesypala, a Annou, která zapomněla dát včas vařit vodu a měla těstoviny částečně syrové. Nakonec Anna také vypadla.

V následujícím díle soutěžící nezačali jen tradiční tajemnou bedýnkou, ale také „tajemným hostem“, kterým se vtipně stal jeden z porotců, Graham Elliot. Ten vařil spolu se soutěžícími, aby ukázal, že během hodiny se z omezeného množství surovin dají přichystat opravdové divy. Jeho jídlo bylo zdaleka nejlepší a ještě stihnul dezert. Mezi soutěžícími nejlepšího králíka (to byla hlavní ingredience v tajuplné bedýnce) připravili kovboj Mike, Ital Frank a Becky, která také nakonec soutěž vyhrála.

Za odměnu si mohla vybrat, pomocí kterého náčiní bude připravovat další jídlo ona a pomocí kterého její soupeři. Pro sebe si vybrala friťák, ve kterém usmažila obalované krevetky, ostatní museli pracovat s pizza kamenem. Řada soutěžících si nevěřila, že by pizzu během hodiny zvládli připravit, nebo neznali recept vůbec, a tak na kameni vznikaly nejrůznější hybridy. Nejlépe byla zhodnocená Monti, která přichystala domácí chlebíček, nejhůře naopak byli hodnocení kovboj Mike s vysušeným humrem, mladičká Tanya s vysušeným jehněčím a syrovým chlebem a David Martinez, který připravil tekuté cosi, jež Joe zlostně vyhodil do koše. I tak to nebylo nejhorší jídlo dne, to podle poroty připravil kovboj Mike a se soutěží se rozloučil. Jenže to nebylo všechno. Porotci vytáhli z rukávu nečekané překvapení a hned po Mikovi vyhodili i Tanyu. V soutěži tak zbývá 10 soutěžících a hra začíná přituhovat. (Anarvin)

Boj o záchranu velryb s05e05

Transport pěti členů posádky Brigitte Bardot proběhl bez větších komplikací. Shônan Maru 2 nakonec na výzvy Steva Irwina do záchranné operace nijak nezasáhla a lodě Sea Shepherd tak mohly nadále pokračovat do přístavu v naději, že se japonská loď zastaví na vyznačené hranici australských vod, kterou mají harpunové lodě zakázány překročit. Shônan Maru 2 je ale v této kampani registrovaná pod japonskou vládu a tento zákon pro ni neplatí.

Bardot se sice bezpečně dostala do přístavu, kde ji čekají masivní opravy, Irwin se ovšem musel při své zpáteční cestě za každou cenu vyhnout Shônan. Což znamenalo novu strategii. Ucpání chladících kanálů se ukázalo jako neúčinné, proto se kapitán Watson rozhodl o nalodění tří australských občanů pod rouškou noci. I přes veškeré bezpečnostní opatření a ostnaté dráty obepínající celou Shônan se všichni tři dostali na palubu. Ukáže se tato metoda natolik efektivní jako před pěti lety? (Jan_G)

Great Escape s01e02

V první epizodě soutěžící prchali z proslulého Alcatrazu, tentokrát z letadlové lodi USS Hornet. Bohužel i tentokrát platí stejná kritika, která platila minule. Producenti se stále snaží tvářit, jako by show byla něco ohromně bombastického, neřku-li filmového, a ze soutěžících se v rozhovorech ždímají emoce, které nefungují, protože se soutěžními páry setkáváme poprvé v životě a pouze na krátký časový úsek.

Hráči opět začínali uvěznění v celách a následně je čekaly čtyři etapy více či méně nezajímavých hádanek a fyzických úkolů. Přičemž se opět dá říct, že většina etap je tak nezajímavá, že by horko těžko uspěla jako dílčí úkol v The Amazing Race, za kterým stojí stejní výkonní producenti. Tentokrát alespoň vyhrál jediný alespoň částečně sympatický tým, pořád se ale jedná jen o poměrně zbytečnou výplňovku, na kterou si pár dnech nikdo nevzpomene. (Anarvin)

Nejsmrtelnější úlovek s08e13

Ledová nálož na Beringově moři způsobila, že se drtivá většina rybářské flotily rozhodla pro předčasný návrat domů. Tedy alespoň do té doby, než se počasí umoudří. Jediný, kdo pokračuje v lovu, je Junior, který si doslova užívá vysokých čísel. Ovšem jeho poslední risk, přesunutí klecí blíže k ledové pokrývce, se mu nevyplatil a místo dospělých krabů vytahoval akorát samičky a mláďata. Pověrčivý Keith Colburn svěřil svou budoucnost do rukou náhody a osud rozhodnul, že se Wizard vrátí zpět na moře. A lepší návrat si snad ani nemohl přát.

Druhá polovina epizody pak pokračuje v invazi do soukromí jednotlivých rybářů a kameramani se s nimi vydávají na pevninu. Elliot se stále snaží za každou cenu usmířit se svou bývalou přítelkyní a získat své děti zpět. Bratři Harrisovy se při svém shledání domluvili, že je na čase vzít věci do vlastních rukou a dostát odkazu svého otce. Kdo ví, třeba se příští rok vrátí i Cornelia Marie. Jake Anderson se vrátil zpět na místo, kde přede dvěma lety našli opuštěné auto jeho otce. A to nejen proto, aby nalezl nějaké odpovědi, ale především vnitřní klid. Nezbývá než doufat, že zpráva, která se objevila v pondělním tisku, přinesla alespoň nějaký klid jeho rodině. Minulou sobotu byly totiž po dvouletém a beznadějném pátrání objeveny ostatky Jakeova otce Keitha nedaleko místa nálezu jeho auta. Příčina jeho smrti ovšem dosud není známa. (Jan_G)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace