Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a souboj repríz


ikona
Dr.Z
krausšíp
Co si o politice myslí Tomáš Klus? Jak vypadá žaludek s bandáží? A umí Aleš Háma vychovávat děti?  

Po Krausovi, který přešel na letní provoz už předminulý týden, se i Karel Šíp nemohl dočkat prázdnin a v pátek jsme si tak museli zopakovat díl z 30. září loňského roku. Pozvání dostali kolegové moderátoři.

Aleš Háma se rozpovídal o svém téměř dvouletém pobytu v USA, kde pečoval o děti a zahrady amerických paniček. Další pozvanou byla Daniela Písařovicová , která se přes systematické přejídání a modeling dostala k moderování na ČT a strachu z chození na záchod během živého vysílání. Na závěr přišel vítěz soutěže Mladý Demosthenes Filip Hugo. Karla Šípa zajímalo, jak se dostal k moderování a jestli se tomu chce věnovat i do budoucna.

Zdá se, že na Prima Family sahají do archívu Show Jana Krause jen pro ty lepší kousky, takže jsme v pátek měli možnost se podívat na epizodu z 23. října, kam zavítali Klára Samková, Tomáš Klus a Štěpán Svačina.

Jako první přišla na řadu známá právnička, která zastupovala týrané ženy a sama má problémy s manželem. Celý rozhovor se pak točil kolem války mezi pohlavími. Zpěvák Tomáš Klus se bavil o svých politicky angažovaných písničkách, o natáčení pohádky a sem tam si rýpl do Kláry Samkové. Posledním pozvaným byl specialista na obezitu profesor Štěpán Svačina. Podle něj má Jan Kraus lehkou nadváhu. Také vysvětlil z jakých potravin může vzniknout cukrovka a názorně předvedl, jak vypadá žaludek s bandáží.

Pokud jste za ten rok nestihli nějaký díl Všechnopárty nebo Show Jana Krause, teď je ta pravá chvíle je dokoukat. V televizi nás zřejmě čeká výběr toho nejlepšího a nejzajímavějšího, co se v těchto talk shows urodilo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace