Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z televizního Halo se vyklube slušný nářez


ikona
st39.6
Webová série Halo začíná vypadat jako slušná náhrada za celovečerák, po kterém fanoušci prahnou 

Zatímco naděje na vysokorozpočtový hollywoodský celovečerák inspirovaný legendární herní sérií Halo postupně umírá, fanoušci se obracejí na blížící se premiéru Halo 4: Forward Unto Dawn. Tenhle televizní projekt byl ohlášen před pár měsíci a od té doby jsme se dočkali slibného teaseru, plakátu, prvního pohledu za kulisy, informací o rozpočtu a dalších plánech a také prvních fotek.

 

Příběh Forward Unto Dawn už je známý dlouho, takže ve zkratce: Pětidílná webová série vypráví o mladém kadetovi UNSC, který na konci seriálu skončí jako velitel vesmírné lodi, aby se krátce na to objevil ve čtvrtém dílu hry, jenž putuje na pulty obchodů na podzim. Lepší reklamu si asi žádná hra přát nemůže. Tenhle tah se Microsoftu podařil.

Seriál bude mít pět patnáctiminutových dílů, Microsoft ale u jejich prezentace neskončí. Projekt, který udajně vyšel na deset milionů dolarů, což už je na webovou sérii hodně slušná suma (a příslib, že bychom se mohli dočkat solidní akce) se totiž dočká také přestřihání do filmové podoby.

Všechny díly budou jednoduše poskládány k sobě, přidá se mezi ně dalších patnáct minut vystřihaných materiálů a voilà: Na světě je vysněný celovečerák. Jasně, nakonec v trochu jiné podobě, než v jaké o něm fanoušci snili, ale lepší než nic, ne? V téhle podobě bude Forward unto Dawn pravděpodobně přibaleno na extra disku k samotné hře, případně by to mohlo dotáhnout na samostatný DVD a Blu-ray release.

První fotky:

Těšíte se?

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace