Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novu ovládne Fanda


ikona
Spooner
fandanova
Do tuzemských televizí vtrhne konkurence pro Primu Cool. Jaké trumfy pro nás chystá? 

Když před třemi lety startovala svoje vysílání Prima Cool, tak nikdo moc nevěděl, co od ní očekávat. Za uplynulé roky si však mladší bratříček televize Prima stačil vydobýt reputaci svěžího kanálu pro mladé, jenž nabízí řadu u nás dosud neodvysílaných zahraničních seriálových hitů. A jelikož jeho popularita stále stoupá, tak je na čase vyslat do místních televizních vod nového konkurenta. Ten samozřejmě nepřichází odnikud jinud než od nejúspěšnější komerční televize u nás, od televize Nova. Již tuto sobotu 14. července totiž Nova vypouští do televizního kolbiště svou novou stanici Fanda. Ta hodlá zaujmout muže, především mladou a střední generaci. Televizi, která má být dle oficiálního vyjádření “fanoušek všeho, co baví chlapy“, budeme moci chytnout na svých satelitních a kabelových přijímačích od sobotní šestnácté hodiny, kdy na naše obrazovky zaútočí filmem Rudý baron.

A na co že se vlastně můžeme na pátém kanálu televize Nova těšit? V první řadě to jsou samozřejmě zahraniční seriály, které se budou skládat z premiérových řad na Nově již prověřených titulů. Dočkáme se tak například sedmého perného dne Jacka Bauera v seriálu 24 hodin, nesmrtelný Semir se předvede v nové řadě Kobry 11, Útěk z vězení se rozloučí ve své závěrečné čtvrté sérii a Kriminálka New York bude vyšetřovat případy již pátou sezónu. Největším seriálovým trhákem ale bude jistě oblíbený animovaný seriál South Park. Na eskapády čtyř malých sprostých výtržníků se můžete kouknout každý všední den po dvaadvacáté hodině. Seriálů bude samozřejmě ještě mnohem víc a během podzimu můžeme jistě očekávat i nové a neokoukané tituly. Z filmové sbírky nám Fanda naservíruje hned první den českého Kajínka. Dále se můžeme těšit třeba na Temného rytíře, Casino Royale, Zachraňte Vojína Ryana nebo Klub rváčů. I zde nás zkrátka čeká dost zajímavých kousků.

Nový kanál však nebude spoléhat jen na tradiční filmy a seriály. Fanda bude totiž také sázet na neokoukané zahraniční dokumenty Tuningové války, Letecké katastrofy, Osudná hodina, Chladnokrevné zločiny, Megatransporty nebo Očima policie. A když se jedná o stanici pro muže, tak nemůže samozřejmě chybět ani nějaká ta erotika. Tu zde zastoupí tak trochu netradiční zpravodajství Red News, při kterém se budou jeho moderátorky svlékat. Časy legendárního Počasíčka jsou zřejmě zpět. Fanoušci erotiky se pak v pozdních hodinách mohou dále ukojit u Playboy magazínu či Hotelu Lolitas. A pro muže, kterým stačí jejich vlastní erotické zážitky, zde samozřejmě nebude chybět kupa sportovních přenosů v čele s fotbalovou Gambrinus ligou, hokejovou Tipsport extraligou nebo Moto GP. Pro chlapy a mladé publikum je tady toho na výběr zkrátka docela dost. Tak uvidíme, zda se Fanda dokáže vedle zavedené Cool konkurence prosadit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace