Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Videoherní legendy to nevzdávají


ikona
Spooner
street fighter
Borci ze Street Fighteru zkusí své štěstí v televizi. Je na ně však někdo zvědavý? 

Adaptace počítačových her jsou plné nekvalitních kousků, kterým by se měl herní fanoušek raději vyhnout. Pokud bychom měli ale neznalému člověku uvést jeden konkrétní příklad nepovedené adaptace, pak by to byl asi Street Fighter. Videoherní mlátička od Capcomu si totiž svoji porci smůly vybrala rovnou dvakrát. Nejdříve nám první adaptace Street Fighteru z roku 1994 ukázala, že s filmovými zpracováními úspěšných her to nebude zrovna jednoduché. Zamýšlená filmová náprava Street Fighter: Legenda z Hong Kongu pak pro jistou dopadla snad ještě hůře, jelikož se v ní nevyskytoval žádný pořádný bitkař či bojovník a hlavní roli ztvárnila dokonale mdlá Kristin Kreuk. Katastrofické pokračování se navíc stalo velkým kasovním propadákem a fanouškům herní série tak svitla naděje, že se dalšího znásilnění své modly jen tak nedočkají. U Capcomu jsou však jiného názoru.


Světoznámá herní společnost totiž na právě probíhajícím Comic-conu ohlásila práci na novém seriálu podle jejich proslulé herní značky. Nový seriál Street Fighter: Assasin´s Fist bude vyprávět o postavách Ryu a Kena. Ti ovládají prastarý bojový styl Ansatsuken okolo kterého by se měl z velké časti jejich příběh odvíjet. Čím dále se totiž bude titulní dvojice dostávat ve výcviku tohoto bojového umění, tím více se dozvědí o jeho temném odkazu a také o tajemné minulosti jejich mistra Goukena. Projektu se ujme u Capcomu prověřený Joey Ansah, který stojí také animovaným filmem Street Fighter: Legacy. U Capcomu si jsou tak nejspíše i nadále jistí, že jejich videoherní klasika má v hrané podobě co nabídnout. Jestli mají pravdu, nebo zda tato série utrží své finální K. O. se dozvíme během příštího roku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace