Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Rytmus a pomočená legenda


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak se žije se slavnými rodiči? Je Rytmus cool? A koho pomočila Tereza Brodská?  

Souboj repríz pokračuje a obě talk show se snaží vytasit to nejlepší, co se jim za sezónu urodilo. Karel Šíp tentokrát sáhl po dílu s potomky slavných herců a vůbec nevadilo, že podobné téma bylo k vidění poměrně nedávno.

Vzpomínalo se hlavně na dětství a na slavné rodiče. Petr Štěpánek vyprávěl, jak chodil do divadla za trest a proč pořád hrál prince. Tereza Brodská se svěřila s příhodou z jedné ze svých prvních rolí, kdy počůrala tatínka. Také přiznala, jak moc velkou "oporou" jí byli rodiče, když se rozhodla věnovat se herectví. Lehké to neměl ani Ondřej Brzobohatý, kterého otec nutil hrát na housle, ale on se chtěl věnovat piánu. Ještě větší problémy s rodiči měl poté, co oznámil, že se bude ženit. Konec Všechnopárty byl trochu přisprostlejší a dozvíme se, čím Karel Šíp Ondřeje nasral.

V Show Jana Krause vybrali pro minulý pátek epizodu z 9. prosince. Pozvání přijala v té době stále ještě nemocná a ze zánětu mozkových blan léčící se Tatiana Vilhelmová. Ta popsala, jak probíhá její léčba tohoto závažného onemocnění a vysvětlila, proč začala spát pod širákem.

Dalším hostem byl Patrik "Rytmus" Vrbovský, kterého se Kraus ptal, o čem to vlastně rappuje a jak se vůbec k hudbě dostal. Už tradičně došlo i na bulvár a Rytmusův vztah s Darou Rolins. Jako poslední přišla designérka Anna Marešová, vítězka soutěže studentského designu. Tu vyhrála se soupravou erotických pomůcek pro ženy. Poté nás poučila o historii vibrátorů – ty první byly na páru.

Téma Všechnopárty "potomci slavných" je tvrdým oříškem i pro tak těžký kalibr jakým byl Rytmus a erotické pomůcky. Karel Šíp má tak navrch i o prázdninách.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace