Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Anger Management a Baby Daddy


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Končíme s tatíkem a dál fandíme "Joeymu". 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení novinky Baby Daddy, Anger Management s Charliem Sheenem a návratu Epizod s Mattem LeBlancem.

Anger Management S01E04

Nejnovější díl Anger Management přinesl přesně to, na co jsme všichni zvyklí. Charlieho fanoušci to asi ocení, ale nikoho dalšího tím seriál nenaláká. Charlie si na začátku epizody nevšímal svého sebestředného homosexuálního klienta Patricka, a ten od něj následně, jako správná uražená primadona, odešel a začal docházet na terapii k Charlieho sexuální kamarádce Kate. Po zbytek epizody se pak Charlie střídavě tvářil, že je mu to jedno a zoufale se snažil dostat Patricka zpátky.

Mezitím si po delší době opět odskočil ke své druhé terapeutické skupině – do vězení, kde nás čekala špetka laciných homosexuálních vtípků a vražedných výhružek. Zdaleka nejzajímavější byla dějová linie, ve které Charlieho exmanželka Jennifer začala číst erotickou brakovou literaturu – něco jako když Rachel v Přátelích četla o vikářovi a Zeldě. Pikantní na tom bylo, že knihu našla dcera, která pak následně kamarádkám pasáže z knihy prezentovala jako své skutečné sexuální zážitky. Z celé linky ale tvůrci vytěžili proklatě málo, a tak se čtvrtý díl Anger Managementu opět plácal jen ve své klasické průměrnosti. Sledovanost stále dramaticky klesá, tak uvidíme, jakou bude mít sitcom budoucnost. (Anarvin)

Baby Daddy S01E03

Tak ani do třetice nic zábavného. Ben začne randit se zdravotní sestrou svého dítěte a chce kamarádsky poradit od Riley, která ovšem samozřejmě hodně žárlí. A také tentokrát se dočkáme minima vtipných replik. Spíše zde čím dál víc příbývají ony trapné okamžiky, při kterých byste na hlavní hrdiny nejraději zavolali sociálku, aby už tento nevtipný seriál konečně skončil. Kromě linie okolo sestřičky se totiž dočkáme také hodně špatné linie okolo smradlavého trička. Tolik zoufalé a marné snahy o humor už jsem dlouho neviděl. Z vedlejší postavy Tuckera se navíc začíná pomalu stávat nejotravnější komediální postava všech dob a z úvodní znělky už má divák také pořádný bolehlav. Zde se zkrátka zřejmě žádné změny nedočkáme a Baby daddy se tak rozhodně nestává seriálem, kterému byste v létě měli věnovat svou pozornost. My už se tomuto marnému pokusu určitě věnovat nebudeme.

Epizody S02E03

U Epizod se naštěstí podprůměrné zábavy bát nemusíme. Zde se totiž vtipkuje za každé situace. Koná se totiž pohřeb otec Merca Lapiduse a ani za této zdánlivě smutné události se však nezapomene na dobrý humor. Matt, Sean a Beverly totiž přemýšlí, jaký dar Mercovi koupit a to se neobejde bez pořádných hlášek, černého humoru a rýpnutí do “přátelské“ minulosti. Dočkáme se také samozřejmě dalšího rozebrání vztahu mezi Seanem a Beverly, Matt vám sdělí další informace ze svého pestrého sexuálního života a Merc ani při pohřbu svého otce nezapomene být sám sebou. Je toho prostě zase hodně a člověk se ani tentokrát nenudí. Snad tvůrcům solidní forma vydrží i nadále.

Baby Daddy stále na pytel, Anger Management neuhýbá v bezpečných vod a Epizodám se daří.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace