Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hezké vstávání: Nick Fury, jak ho neznáte


ikona
Mr. Hlad
hezké vstávání
Ještě než se Nickem Furym stal Samuel L. Jackson, objevil se tenhle drsoň v televizním filmu s Davidem Hasselhoffem. Fakt.  

Agent organizace S.H.I.E.L.D. Nick Fury se v marvelovských filmech objevuje poměrně často a Samuel L. Jackson roli jednookého drsoně vyloženě užívá. Aby taky ne, když mu ji autoři comicsu napsali a nakreslili přímo na tělo. Před několika lety totiž mělo dojít k restartu téhle postavy a tvůrce nenapadlo nic lepšího než oslovit Jacksona s tím, že by rádi Furyho nakreslili podle něj. Kdo by odmítl?

Ještě před tím byl ale Nick Fury běloch a objevil se v televizním filmu, o němž se v dobré společnosti moc nemluví. Kvalitativně totiž šlo o ekvivalent ranní stolice. Hlavní roli si tu navíc zahrál David Hasselhoff, který se sice snažil tvářit drsně a pokoušel se cedit hlášky, ale nebylo mu to moc platné. Stín Mitche Buchannona je totiž daleko výraznější než sebelepší Hasselhoffovo herectví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace