Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: Trailerové resty z Comic-conu


ikona
Spooner
comic-con
Hra o trůny, Spartacus, Walking Dead a další videa z chystaných pecek 

Letošní sraz geeků a všemožných seriálových i filmových fandů v San Diegu toho přinesl opravdu hodně. O spoustě nových informací nejen ze seriálového světa jsme vás již informovali, stejně jako o nových ukázkách z vašich oblíbených seriálů. Příval nových videí a informací byl ovšem tak veliký, že na některé zajímavé trailery se zkrátka nedostalo. Tedy aspoň do teď. Přinášíme vám totiž průřez těmi nejzajímavějšími upoutávkami, které se na letošním Comic-conu objevili a které byly dříve neprávem opomíjeny. Zajímavých věcí je zde rozhodně dost.


Spartacus: War of the Damned trailer
A začneme hned ukázkou nejepičtější. Tvůrci populárního Spartaka nás totiž rozhodně chtějí přesvědčit, že to s oním velkolepým zakončením seriálu myslí hodně vážně. Čekají nás tak krvavá jatka na bojišti i mimo něj, Spartakovo obvyklé hrdinské řečnění a také první záběry na obávaného Crassa. Na sotva devadesátivteřinovou upoutávku je toho docela dost a fanoušci naštvaného bijce po tomto nabušeném traileru musí řvát nadšením. Leden 2013 je však ještě daleko.

The Walking Dead: Trailer na 3. sérii
Z krvavé minulosti se nyní vydáme rovnou do postapokalyptické budoucnosti. Druhá sezóna The Walking dead sice hodně lidí zklamala hlavně díky své rozvleklosti a velké ukecanosti. První ochutnávka z nadcházející řady však potvrzuje, že seriál ještě má co nabídnout. Naši přeživší se totiž dostanou do komiksovými fanoušky milovaného vězení a to by rozhodně mělo zajistit hodně zajímavých zápletek. Seznámíme se navíc s postavami Michonne a Guvernéra a na scénu se vrátí také jedna postava z první sezóny. Snad nás tedy třetí série po této povedené, i když trochu dlouhé, upoutávce nezklame.

Once upon a time: Trailer na 2. sérii
Na své si přijdou i fandové nového pohádkového hitu od ABC. Upoutávka na druhou řadu oblíbeného seriálu nám sice moc nových záběrů nenabídne, ale seznámíme se díky ní s novou pohádkovou postavou. Tedy spíše s jejím hákem. I tak se ovšem mají hrdinové seriálu (a samozřejmě i fanoušci) rozhodně na co těšit.

Hra o trůny: Castingové video na 3. sérii
A nyní si trochu odpočineme od zajímavých trailerů a dáme si něco trochu klidnějšího. Svou špetkou do mlýna totiž přispěli také tvůrci famózních Her o trůny. Jelikož se štáb teprve pilně připravuje na natáčení třetí řady, tak se HBO na Comic-conu pochlubilo aspoň novým obsazením. I když může být video ohlašující nové tváře pro nečtenáře předlohy nicneříkající, tak pár povědomých ksichtů byste zde poznat mohli. Fanoušci knižní série by měli být spokojeni.

Pravá krev: Trailer na zbytek 5. série
A na konec tu máme něco pro fandy upírského hitu od HBO. Pátá řada True Blood je sice v plném proudu, tvůrci se ale i tak na Comic-conu pochlubili hutnou upoutávkou na druhou polovinu sezóny. Russell Edgington utržený ze řetězu, Sookie po uši ve vílích problémech… Je toho zkrátka víc než dost.

Jaký trailer z Comic-conu vás nejvíce zaujal?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace