Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Epizody a Anger Management


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Sheen a LeBlanc opět baví diváky. 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení novinky Baby Daddy, Anger Management s Charliem Sheenem a návratu Epizod s Mattem LeBlancem.

Baby Daddy S01E04

Tak jsme se nakonec rozhodli dát nedospělému tatíkovi a jeho kamarádům ještě poslední šanci. A nutno říct, že se to i trochu vyplatilo, jelikož jsme se dočkali zatím nejlepší dílu. Což ovšem v překladu stále znamená slabší sitcomový průměr, u kterého jsem se párkrát pousmál. Baby daddy sice tentokrát nabídne pár vtipných momentů, ale svých hlavních záporů se nadále nevzdává. Postavy jsou stále hodně nesympatické, humor snažící se být vtipný za každou cenu je spíše křečovitý až trapný a samotné mimino se tu v podstatě vůbec neřeší. Slabou dějovou linku snad ani nemusím zmiňovat. Opět se zde totiž probírají trable s maminkou, navíc pomalu ty samé co v předminulém díle a z očekávaného milostného trojúhelníku se nám stal už dokonce čtyřúhelník. Negativů je zde zkrátka až příliš, a proto i přes menší kvalitativní posun s tímto sitcomem tentokrát už definitivně končíme.

Epizody S02E04

Tak to vypadá, že seriál Seana a Beverly bude mít přece jenom brzký konec. Americkému patvaru jejich britské klasiky totiž dost rapidně klesá sledovanost a Merc Lapidus už začíná být s nervy v koncích. Jediným řešením se proto zdá cílení na mladé hokejisty a upozadění hvězdného Matta. To se ovšem hlavní hvězdě nelíbí a chce se seriálem skončit. My však s Epizodami ještě rozhodně končit nemusíme, jelikož si seriál stále drží svou komediální laťku. V počtu vtipných replik a situací je sice tento díl malinko slabší než ty předchozí a najde se zde i scéna balancují na straně trapnosti. Vtipných chvilek si zde však stále užijete dost a Matt LeBlanc pořád válí. Závěrečná desetiminutovka navíc dokazuje, že tvůrci umí skvěle skloubit vtipné situace s těmi vážnějšími a ještě přitom zvládnou skvěle pracovat s postavami. I přes slabší rozjezd tak stále převládá spokojenost.

Anger Management S01E05

Anger Management už tři týdny po sobě dokazuje, že vyjma charismatu Charlieho Sheena nemá moc co nabídnout. Jedním z mála taháků by měla být camea slavných osobností. V úplně první epizodě se mihnul Brian Austin Green v roli nového přítele Charlieho exmanželky, teď jsme se dočkali Denise Richrads, což je shodou okolností skutečná exmanželka Charlieho Sheena. Richards si střihla roličku esoterické pipky, kterou se Charlie snaží sbalit, ale dělá mu značné potíže překousnout skutečnost, že se přitažlivá kráska sice důsledně drží horoskopu, ale na terapii nevěří.

Charlie se tak snaží vymyslet celou řadu zaručeně legračních způsobů, jak dokázat, že je terapie opravdu užitečná. Seznámíme se s Charlieho starým pacientem, který má i po letech terapie zničený život a jeden ze současných klientů přísahá, že u něj doma straší jeho mrtvá matka. Dohromady jsme zkrátka opět dostali celou řadu laciných vtípků, které sází na jistotu a znalost vkusu nenáročného diváka. Sledovanost oproti rekordní premiéře výrazně klesla, přesto je pro malou kabelovou televizi dostatečná k tomu, aby se stanice blížila k podepsání objednávky na rovných sto epizod! Otázka zní: Když nejsou tvůrci schopní něčím výraznějším naplnit úvodních pět dílů, čím nás asi tak budou krmit kolem devadesátky... (Anarvin)

 

S Big Daddy končíme, Charlie a Matt nadále táhnou svoje show.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace