Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 5: Nejvtipnější momenty z Community


ikona
mcb
communitytop 5
Na Greendale nic normálního nečekejte, na téhle škole přežijí jen ti nejsilnější 

Je léto, naše oblíbené seriály mají pauzu a vrátí se až na podzim. Nezbývá nám než se těšit a vzpomínat. Před časem jsme se podívali na nejlepší momenty z nové sezony Dva a půl chlapa, Teorie velkého třesku a teď je čas na Community. S třetí řadou oblíbeného amerického sitcomu to sice chvíli vypadalo na hraně, ale i tak dokázala studijní skupina z Greendale stvořit několik velmi originálních a vtipných momentů. Všechny určitě neprobereme, tak i pro tentokrát platí, že youtube je rozlehlý, takže se nebojte do diskuse přihazovat taky vaše nejoblíbenější momenty.

1. Psychiatrická léčebna Greendale

Věděli jsme, že studijní skupina se neskládá z nějakých obyčejných lidí, ale rovnou z hodně vyšinutých a bizarních individuí. Když se jim psycholog snaží namluvit, že Greendale není ve skutečnosti druhořadá komunitní škola, ale psychiatrická léčebna, vůbec bychom nebyli daleko od pravdy.

2. Greendale Musical

Jeff, Britta, Annie, Shirley, Pierce, Troy a Abed – ti všichni nesnáší Glee. Tak proč ho rovnou nezparodovat v úvodním dílu třetí sezóny? Navíc s Deanem v jednom ze svých nejbizarnějších kostýmů.

3. Part Man, Part Pillow. All Carnage.

Celý díl mapující velkou polštářovou bitvu mezi „Polštářovem“ a „Dekohrady“ ve stylu válečných dokumentů patří mezi nejlepší díly seriálu vůbec. Ze čtrnácté epizody bychom vlastně mohli vypíchnout každou druhou scénu, ale zdaleka nejvíc nás rozsekalo, když Abed představil svou tajnou zbraň.

4. Intro ve stylu Zákonu a pořádku

Skvělých úvodních znělek má Community mnoho. Díl, v němž se vyšetřovalo „zabití“ brambory, se nesl v dalším parodickém duchu, tentokrát přišla na řadu kriminální klasika Zákon a pořádek. Což výrazně poznamenalo také intro seriálu.

5. Dean a Jeff zpívají Kiss from a rose

A další zpívání. Jistě by šlo vybrat tunu dalších momentů ze seriálu, ale když Dean a Jeff začnou svůj duet, je o zábavu postaráno.

Na seriál jako Community bychom potřebovali nejméně dvacet dalších pozic, takže se s námi nestyďte podělit v diskuzi, jaká scéna nejvíce utkvěla v hlavě vám. Během prázdnin se ještě zaručeně podíváme na něco dalšího.
 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace