Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Opuštěná Strašidelná dálnice


ikona
Davies182
reality show
Děs nebo běs? 

Souhrny ze zahraničních reality show na TV Zone. Omlouváme se za zpoždění, ale zmatečné pauzírování hned třech stálic nás trochu rozhodilo. Dnes se tedy jen projedeme.

Haunted Highway S01E04

Tentokrát je na pořadu dne první větší zklamání aneb strach a napětí si ve Strašidelné dálnici vybrali svou první dovolenou. Doufejme, že byla také poslední. Jack a Dana se vydali do opuštěných zlatých dolů v El Doradu, Nevadě. Znudění horníci zde kdysi údajně týrali několik cvičných psů, ti se nyní po smrti v éterické podobě plni neklidu toulají krajem. Podle legendy se jim říká Hellhounds, pekelní ohaři. Termální snímání odhalilo něco, co vypadalo jo přerostlý králík – nemáme ponětí, co Jacka tak vylekalo. Při průzkumu dolů pak týmu cosi úplně neviditelného (ehm) převrhlo svítilnu u vchodu do jeskyně... a to bylo všechno. Prosím?

Jael s Devinem se bohužel nudili ještě o něco více. Mýtická bytost z Georgie, již hodlali zachytit na kamery, měla přitom celkem zajímavé jméno: Skinstealer. Nám už se tihle různí skinners dost pletou, ale co. Zloděj kůží má být démon, který napadá své oběti ve spánku. A to je přesně kámen úrazu – Jael se zachumlala do spacáku a Devin ji hlídal. Modrý obláček na obrazovce, vznášející se mezi plachtovím stanu nám připadal spíše jako plynný produkt konzervy s fazolemi, Devin byl ale toho názoru, že Jael na chvíli posedl démonický netvor. Fajn, nicméně poprvé přemýšlíme o předem zinscenovaných scénkách. To by bylo kruté, nemyslíte? Oproti minulé děsivé epizodě trochu fail, uvidíme co přinese Swamp woman za týden.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace