Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a písničkáři


ikona
Dr.Z
krausšíp
Kde berou písničkáři inspiraci? A jak vypadá ideální chlap? 

Po minulém sportovním speciálu odvysílaném ku příležitosti olympijských her, se Všechnopárty opět vrátila k reprízám. Tentokrát šlo o díl věnovaný písničkářům a původně jsme ho na obrazovkách mohli vidět 25. února 2011.

Jako první se ukázal Vlasta Rédl, který se podělil o rady, jak napsat pořádný hit, vysvětlil také, jak se vlastně jmenovala jeho kapela a jak se dá zkombinovat rocková hudba s hudbou klasickou. Druhou pozvanou byla Radůza. Ta se svěřila s původem svého uměleckého jména, zavzpomínala na své začátky na Karlově mostě a také na to, kde přišla k tahací harmonice. Na závěr přišel Tomáš Klus, který kromě zpívání začíná pokukovat po herecké kariéře, s tím se mimo jiné pojila jeho historka o přijímačkách na DAMU. Karla Šípa však také zajímalo, proč skončil s moderním pětibojem a jaká je jeho vysněná role.

Na Prima Family opět sáhli po jenom z dílů, který jsme tady už měli a znovu si tak připomeneme rozhovor Jozefa Banáše. Bývalý politik, jeden z nejčtenějších spisovatelů na Slovensku a otec známé moderátorky popsal svůj denní režim a co všechno zažil jako diplomat a poslanec.

Dále se v tomto díle z 30. března objevila lékařka Helena Máslová. Ta objasnila pojem psychosomatická léčba a postěžovala si na špatné porodnické služby v Česku. Charakterizovala ideálního chlapa z pohledu jejích pacientek, díky čemuž si Kraus uvědomil, že je vlastně superchlap. Posledním hostem pak byla plnoštíhlá modelka Monika Procházková, která zkritizovala prodejce oblečení za malý výběr a celkově dostupnost větších velikostí na silnější postavy.

Z tohoto reprízového souboje vychází naprosto jednoznačně vítězně Všechnopárty. Troufám si říct, že se jednalo o jeden z nejlepších dílů za loňský rok.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace