Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shyamalanovy pointy si podmaní televizi


ikona
Spooner
shyamalan
Prolomí slavný Ind svou smolnou režijní sérii? 

Slavnému režisérovi M. Night Shyamalanovi se na počátku tisíciletí dařilo jako málokomu. Šestý smysl a Vyvolený dnes již patří mezi klenoty žánru, celý Hollywood tak tomuhle nenápadnému Indovi ležel u nohou a na první pohled se zde blýskalo na ještě mnohem zářivější budoucnost. Jenže cestou se něco pokazilo. Pointy filmů byly čím dál horší, atmosféra řidší a celkově už se o Shyamalanovy filmy nikdo moc nezajímal. Filmovou katastrofu jménem Poslední vládce větru si pak díky své průserovosti nenapíše do životopisu ani člověk nosící štábu kafe. Nad Shyamalanem se zkrátka trochu zatahují hollywoodská mračna a zachránit ho může už jen spolupráce s Willem Smithem v jeho nadcházejícím filmu After Earth. Nyní se ovšem tvůrci kdysi šokujících zvratů otevřela zajímavá televizní vrátka, ve kterých by mohl o svých kvalitách znovu přesvědčit.

Shyamalan totiž podepsal smlouvu s kabelovu televizí Syfy, pod jejímiž křídly bude slavný režisér produkovat svůj první televizní seriál  Proof. Ten bude vyprávět o mladém a velice bohatém mladíkovi, kterému po tragické nehodě zemřeli jeho rodiče. Zdrcený hrdina pak po této nešťastné události hledá onen titulní důkaz života po smrti a za tento důkaz nabízí lidem vysokou odměnu. Námět je tedy vskutku shyamalanovský a může z něj vzniknout v podstatě cokoliv od vypointovaného seriálu až po nudný blábol. Sám slavný tvůrce se pak kromě produkce chopí také režie pilotního dílu a pochopitelně se bude podílet i na jeho scénáři. Herecké obsazení ani premiéra seriálu samozřejmě ještě nejsou známy. Uvidíme, co z nového Shyamalanova dítka vyleze a zda si s ním napraví pošramocenou reputaci. Doufejme, že mu po dlouhé době uvízl v hlavě dobrý nápad.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace