Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Antická legenda si podmaní diváky


ikona
Spooner
kleopatra
Egyptská panovnice poprvé zavítá do bedny. 

NBC se prostě nevzdává. Jedna z těch méně sledovaných amerických televizí se už nechce nadále dívat na svůj ústup ze slávy, a proto budeme v jejich budoucích seriálech potkávat jednu legendární postavu za druhou. Televizní Hannibal Lecter v podání Madse Mikkelsena již za pár měsíců rozkrájí své první oběti a Drákula s tváří Jonathana Rhyse Myerse se již také připravuje na své první zakousnutí. A nyní se do NBC stěhuje další legendární postava, s kterou se podíváme trochu dále do historie. Slavná televize totiž chystá seriálové zpracování legendární Cleopatry.

Nový seriál o jedné z nejslavnějších postav antické historie ale nebude jenom pouhou romantikou a dramatem mezi egyptskou královnou, Juliem Caesarem a Markem Antoniem, i když té se samozřejmě také dočkáme. Své slovo totiž tentokrát budou mít i bohové a nějaké ty čáry máry. Mladá královna, která chce získat zpět svůj trůn, totiž kývne na dohodu mocné bohyně a rozpoutá tak řadu událostí, které zpečetí její nechvalně známý osud. Že seriálové osudy Cleopatry budou trochu epičtější, potvrzuje jméno producenta Lorenza di Bonaventury, který je podepsán například pod Transformers. Scénář má potom na starosti Michael Seitzman, který momentálně pro NBC kutí také seriálové drámo ze světa módy, Americanu. Uvidíme, jak první televizní dobrodružství legendární postavy (nepočítáme-li menší roli v historickém Římu) dopadne. Snad si dají tvůrci záležet i s obsazením a nedočkáme se jen provařeného příběhu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace