Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, vaření a Miss


ikona
Dr.Z
krausšíp
Co si dát v Thajsku dobrýho? A vyžehlí vám Miss košili? 

Máme tady další várku českých late night shows. Ve Všechnopárty tentokrát zavítáme do světa jídla. Karel Šíp si dal tu práci a spočítal všechny pořady o vaření u nás, z čehož mu zřejmě vyšlo, že Češi jsou národem labužníků. Podíváme se tedy na kulinářské speciality z exotických zemí i z domácí kuchyně.


Na úvod přišel publicista a překladatel Ivo Šmoldas. Svěřil se, že do jídla ho musí manželka spíše nutit a trošku nám znechutil přísloví, že láska prochází žaludkem. Poradil jak neskladovat maso v mrazáku a taky nás seznámil se svým způsobem vaření. To architekt Bořek Šípek se při cestách po Thajsku zamiloval do tamní kuchyně. Po návratu do Česka mu chyběla, takže si tady otevřel thajskou restauraci. Doporučil pak taky několik specialit lidem, kteří se  do této asijské země chystají. Kromě krevetové a kuřecí polévky by si prý člověk neměl nechat ujít krysu z rýžových polí nebo hotelové šváby. Docela naspeedovaná Naďa Konvalinková se na závěr spíš než vaření věnovala divadlu a své dietě. My jsem tak teď obohaceni o spoustu zajímavých a užitečných informací. Například už víme, na kolikátý háček si zapíná podprsenku nebo proč se tak přejídá.


Prima Family opět zařadila jeden z dílů, který už jsme tady měli. Pojďme si tedy rychle připomenout, kdo všechno přišel a o čem se s Janem Krausem bavili.  Začalo se ihned po tradičních náležitostech jako je slovo úvodem, stalo se anebo trapnozprávy a kontrole přítomnosti pana Odvárky.


Na červenou pohovku se usadila herečka Nina Divíšková. V přátelském rozhovoru si s Krausem popovídali o slastech a strastech herecké profese a o krizích ve vztazích. Nakonec nemohlo  chybět rozhořčení nad současnou politickou situací. Jako druhý přitancoval zpěvák kapely Charlie Straight Albert Černý, který představil kapelu a popsal postup, jakým se zjišťují ověřené fanynky. Skupina pak zahrála svůj hit Coco. Poslední pozvanou byla Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská. Přiblížila nám průběh soutěže, současné i minulé disciplíny, který se musely dívky zúčastnit, jestliže si chtěly na hlavu nasadit blyštivou korunku. Jan Kraus měl však připravenou svoji disciplínu a misska si tak zkusila vyžehlit košili.


Krausovi to s dílem z 6.4. nevyšlo ani napodruhé a proti výborné Všechnopárty neměl šanci. Výběr dílů na Prima Family stojí posledních pár týdnů za prd a jestli nechtějí souboj repríz prohrát na plné čáře, měli by začít vysílat něco pořádného. Léto se přece jen blíží ke svému konci a těch opakovacích týdnů už moc nezbývá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace