Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Bordel v hotelu


ikona
Anarvin
gordon ramseyreality show
Jaké peklo skrývají americké hotely? Kde za mořem nejvíc straší? A dokáže si Gordon Ramsay poradit s idioty?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TV Zone. 

Hotell Hell S01E01-02

I svou novou reality show Gordon Ramsay načíná v tradičním dvojbloku, kdy během jediného týdne vypouští hned dvě epizody. A o co se jedná tentokrát? Jak už název napovídá, v tomhle případě chef Ramsay nepomáhá nefunkčním restauracím, ale rovnou celým hotelům. A opět to funguje tak napůl. Američanům samozřejmě nejde upřít tah na branku a schopnost jít v natočeném materiálu takzvaně po příběhu, nicméně zrovna v tomhle případě všechno do sebe tak krásně zapadlo, že se nelze ubránit dojmu, že Hotel Hell jede tak trochu podle scénáře. Přitom první epizoda byla vyloženě dobrá.

Ramsay přijíždí do prodělečného hotýlku ve Vermontu a okamžitě zjišťuje, že majitelé jsou s prominutím kokoti, kterým by nikdo neměl dávat do rukou peníze. Za podřadné služby si účtují neadekvátní sumy, na klientelu koukají skrz prsty, se zaměstnanci jednají jako se sluhy a místo placení výplat si plní hotel předraženou veteší. Vám se ze dvou nemyslících hovad udělá zákonitě šoufl, přejete jim okamžitý krach a máte radost, když jim Gordon do očí řekne to, co si o nich všichni v okolí už dávno myslí. Pak ale samozřejmě ukáže svou dobráckou tvář a kvůli poctivým zaměstnancům se rozhodne v hotelu zůstat a pomoci mu.

V tu chvíli se ukazuje slabší část pořadu, kdy sledujeme, jak se všechno najednou daří, jen tu a tam se objeví až podezřele umělý konflikt, aby v závěru přeci jen zbyl ještě ždibec napětí. Všichni jsou k sobě najednou vlídní a vřelí, objímají se a pláčou štěstím. Zákazníci si výskají blahem a všichni si pochvalují, jak to najednou jde. Vysvětlení se nabízí dvojí: Buď je proklamovaná „reality show“ pouhou fikcí, nebo se majitelé hotýlku kousli do rtu a kvůli dobré reklamě šli naoko do sebe, jen aby se po vypnutí kamer zase vrátili do starých kolejí. Nicméně Gordonovi fanoušci tohle všechno moc dobře znají z Hells Kitchen a pokud jim podobné „souhry šťastných náhod“ nevadily tam, nebudou jim vadit ani tady. Gordonova vyřídilka je pořád skvělá a pohled na neschopné zoufalce, kteří si hrají na podnikatele, nikdy nepřestane fascinovat. (Anarvin)

Paranormal Witness S02E02

Auč, že by hnedle takto zkraje nejslabší epizoda celé sezóny? Dokonce i na oficiálních stránkách SyFy jako by rezignovali – u popisu druhého dílu s názvem Brooklyn Haunting stojí pouhé „klasický případ duchů, kteří se nehnou z místa“. A přesně tak to také bohužel fungovalo. Manželé Mercadovi se s dvěma dospívajícími dcerami nastěhují do postaršího newyorského rodinného domu, vše je na první pohled pohádkově idylické a krásné a všichni jsou šťastní. Ne nadlouho.

Dle popisu svědků vše začalo ve sklepní prádelně, kde matka jako první objevila tajuplná malá dvířka ve zdi, která... asi nikam nevedou! Rodině je to však očividně jedno (?), no prostě veselá ignorace a pereme dál – na důkladné prozkoumání nového bydliště asi nebyl čas, těžko říct. A už se to veze: šílený smích rezonující v místnostech, ohromné rány z podkroví a jeden nález holčičích svatebních šatů zabalených ve starém novinovém papíru. Hraná část kupodivu nebyla tak mdlá jako posledně, žádných autentických záběrů ani fotek jsme se ale nedočkali. Škoda. Příběh oplývá vyloženě burtonovskou pointou a občasnému mrazení v zádech se stejně nelze vyhnout, největším problémem však tentokrát zůstává celková věrohodnost... ne, dnes jsme to tvůrcům nezbaštili. Tak snad příště ve strašidelném kině? (Davies182)

Materchef S03E16

Po nekonečně dlouhé pauze jsou naši oblíbení kuchtíci konečně zpátky. Ve hře zbývá šest soutěžících, kteří načali šestnáctou epizodu týmovou soutěží. Kuchaři museli sami bez pomoci vařit v restauraci oceněné Michelinskou hvězdou a pokud možno, dodržet její standard. Týmy se poměrně nečekaně rozdělily na pány a na dámy, přičemž ženy poměrně překvapivě vyhrály, přestože v jejich týmu samozřejmě vařila i slepá Christine. Chuťové pohárky sice může mít naprosto jedinečné, ale zvládat zmatek v restaurační kuchyni není sranda ani pro vidoucího, a proto ji dokonce i Joe hned od začátku označil za slabinu týmu.

Nakonec se šeredně mýlil a svoji chybu uznal. Do vyřazovacího testu tak postoupili pánové, přičemž Frank měl jako kapitán možnost někoho z týmu zachránit a zachránil sebe. David a Josh se pak utkali v precizním propékání steaků a David nakonec také vypadl. Nemuselo ho to vůbec mrzet, protože mu Graham nabídl místo v jedné ze svých restaurací. A soutěž pokračuje s posledními pěti kuchaři. (Anarvin)

Haunted Highway S01E06

Je to tak, to nejlepší si pro nás v SyFy schovávali na konec. Jael s Devinem nejprve navštívili asi nejzapadlejší habitat v Americe – Silver City v Idahu. To prosperovalo před dvěma stoletími díky nalezištím zlata a stříbra, dnes je tu město duchů. Všech sedmdesát budov vlastní soukromníci, kšefty se ale asi ještě nějakou dobu nepohrnou. Strašidelný hotel dvojici zběžně ukázal majitel, který se po prohlídce vypařil rychleji než pára nad hrncem. Asi tu nechtěl být po setmění, hm? A měl proč. Ukázalo se, že při exkurzi opomněl mimo jiné jeden roztomilý opuštěný důl ve sklepě hotelu – nic moc, pokud vás nechává chladným zřetelně slyšitelný smích skupinky zavalených horníků. Upřímně takhle poděl- vystrašení jsme nebyli od filmové šílenosti jménem Evidence. K tomu si přičtěte samovolně se hýbající svícny v chodbě u pokoje sebevražedného chirurga a Jael, kterou cosi zavřelo v tajemné okultní místnosti... vážně to chcete vidět?!?

Druhá část závěrečného dílu první série nebyla o nic nezajímavější, i když se nakonec ukázalo, že nejsou všichni vlkodlaci, co vyjí na úplněk. Přesto se nevinný výlet do Montany za Shunkou Warakinem proměnil v peklo. Legendární tvor bývá popisován jako enormně veliký vlk či hyena, někteří se potom domnívají, že je to původem dokonce člověk – údajně dokáže na počkání schramstnout celou smečku psů a i pro člověka je dost nebezpečný. No fajn, tak u přátelského rančera schrastíme obětní kůzle, postavíme jej doprostřed pláně a... počkáme. Zdaleka nejakčnější epizodka celé reality show pohladí v nočních scénách divákovy nervy diamantovou rašplí. A bude hůř. Moc příjemný zážitek, chceme konečně vidět ty statistiky použitých plen! No, a to je vše. Zatím. Jakmile se objeví info o druhé řadě, TVZone se s vámi o ně dozajista podělí. (Davies182)

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace