Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Česká seriálová nadílka


ikona
Spooner
ceske serialy
Jaké nové seriály si na nás připravily tuzemské stanice? 

Září už nám pomalu klepe na dveře. To kromě končení dovolených a návratu dětí do školních lavic znamená již tradičně také uvedení nových českých seriálů. České stanice sice logicky nenabízí tak vysokou škálu titulů jako třeba ty americké. I tak se však u nás točí seriálů celkem dost a s každým nově natočeným přírůstkem se u nás schyluje k zajímavému konkurenčnímu boji. Velký souboj o diváky nás rozhodně čeká i tentokrát. Domácí televize se totiž rozhodly přidat k neustále běžící Ordinaci, příběhům z Ulice, Cest kdovíkam a nevtipné Heleně další čtyři nové seriály a jedno velké seriálové zakončení. Kdo tedy bude o divákovu přízeň nově usilovat?

Česká televize

Ententýky: Seriál pojednává o čtyřech ženách a jednom muži, kteří musí řešit své rodinné trable a starosti s dětmi současnými i budoucími. Pořad bývá přirovnávaný k populárnímu Sexu ve městě. No, uvidíme. V hlavních rolích se objeví třeba Jitka Schneiderová, Kateřina Hrachovcová, Zuzana Kajnarová, Lucie Zedníčková nebo Petr Čtvrtníček.

Zdivočelá země

: Čtvrtá a závěrečná série populárního seriálu o osudech Antonína Maděry, jedné z největších rolí Martina Dejdara. Osudy bývalého pilota a jeho rodiny tentokrát budou rámcovat období od roku 1976 až po začátek let devadesátých. Na malou chvíli se v seriálu objeví také bývalý prezident Václav Havel.

Nova 

Gympl s (r)učením omezeným: Nejsledovanější komerční stanice u nás tentokrát přichází pouze s jedním seriálem, ovšem i tak si od něj Nova slibuje velké věci. Gympl bude sledovat osudy učitelů a žáků maloměstského gymnázia, který začíná balancovat na hranici svého zrušení. Podaří se žákům a učitelům jejich oblíbenou školu zachránit? A bude to někoho zajímat? Necháme se překvapit. Herecké obsazení je však celkem zajímavé a na školní půdě se nám představí třeba Libuše Šafránková, Karel Heřmánek, Zuzana Bydžovská nebo Milan Šteindler.

Prima 

Základka: Školní tématiky se ovšem nezbavíme ani na konkurenční stanici. I Prima totiž přichází se svým pohledem do školství. Tentokrát se podíváme do základní školy Sever, kde budeme sledovat (prý) veselé příběhy učitelů, učitelek a jejich žáků. V hlavních rolích se představí Jiří Langmajer, Taťjana Medvecká, Bohumil Klepl či Bořivoj Navrátil.

Obchoďák

: Vysokou sledovanost si slibuje Prima také od své druhé seriálové novinky. Ono se není ani čemu divit, když do Obchoďáku nasypala televize zatím nejvíce peněz ve své historii. Seriál nám má ukázat zákulisí velkého obchodního centra, ve kterém budeme sledovat osudy zdejších zaměstnanců, hlavně místní prodavačky Simony a ředitelky obchoďáku Vandy. Že by Žena za pultem pro nové tisíciletí? V Obchoďáku nás bude obsluhovat například Tereza Kostková, Alena Vránová, Petr Kostka či Ondřej Sokol.

Zaujal vás některý z nových seriálů?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace