Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, opera a dort


ikona
Dr.Z
krausšíp
Čím se liší Mozart a Michal David? Jak dýchají operní zpěváci? A dá se ještě sehnat poslušná Japonka? 

Všechnopárty mohla minulý pátek někoho zmást. Už to totiž vypadalo, že na ČT 1 předčasně skončili s letními reprízami a po téměř dvou měsících můžeme sledovat nové vydání této talk show. První poprázdninový díl to sice byl, ale z 9.9. loňského roku. Pojďme si tedy připomenout, koho Karel Šíp do divadla Semafor pozval a o čem se spolu bavili.


Prvním pozvaným byl Karel Fiala, kterého si většina lidí nejspíš pamatuje z Limonádového Joea, což ho celkem mrzí, a tak nám připomenul i několik svých dalších rolí. Vysvětlil také, proč ústřední píseň z nejslavnějšího českého westernu nezpíval on, ale Karel Gott. Zavzpomínal i na své začátky a jak se dostal od kominictví ke zpívání. Dalším hostem byl jeden z nejobsazovanějších muzikálových a operních zpěváků Marián Vojtko. Vzhledem k jeho rozmanitým rolím vysvětlil, jak je pro něj těžké střídat skladby od Mozarta s hity od Michala Davida. Tento původem Slovák popsal, jak se díky Karlu Svobodovi dostal do Prahy a jeho první rolí byla alternace v muzikálu Hrabě Monte Christo. Jako poslední přišla Iveta Dufková. Ta prozradila, co byl ochoten dát jeden šlechtic za to, když mu zazpívá tříčárkované C. Svěřila se také, jaká cvičení používá na rozezpívání se, což na závěr rozhovoru předvedla za pomoci Karla Šípa.


Zatímco Všechnopárty sahá klidně k rok starým epizodám, Show Jana Krause tak hluboko v archivech nehledá a drží se první poloviny tohoto roku. Nejinak tomu bylo minulý pátek, kdy jste mohli sledovat díl z 11.5.


Na úvod si přišel s Janem Krausem popovídat šikmooký Moravák Tomio Okamura. Řeč byla hlavně o jeho kandidatuře na prezidenta, případně do senátu. Tu, zdá se, bere daleko vážněji. Nakonec zklamal všechny ty, kteří se těšili, že by si našli Japonku, která o ně bude pečovat a bude se starat o všechny jejich potřeby. Takhle milující partnerky v zemi vycházejícího slunce totiž najdete zřejmě už jen v domovech důchodců. Druhým hostem byla mladá herečka Veronika Kubařová. Představila film Můj vysvlečený deník, s Krausem rozebrala problémy dospívajících dívek a nastínila své plány do budoucna. Markéta Krajčovičová udělala za páteční late night show doslova sladkou tečku. Tato specialistka na zdobené dorty si s sebou přinesla jeden ze svých výtvorů, který Krausovi jakoby z oka vypadl. Netrvalo to tedy dlouho a všichni si pochutnávali na jeho mozkovně.


I když se na Prima Family tentokrát trochu polepšili a už to nebyla taková hrůza jako v minulých týdnech, stejně byli operní a muzikáloví zpěváci o něco lepší.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace