Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Loučení s Epizodami a Anger Management


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Tedy alespoň do dalších sérií. 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení novinky Sullivan & Son, Anger Management s Charliem Sheenem a návratu Epizod s Mattem LeBlancem.

Epizody S02E09

Tvůrci Epizod si opět nechali to nejlepší na konec a stačilo jim k tomu jen zopakovat formulku z minulé série. Opět se nám v závěrečném díle rozkryjí všechna tajemství, vztahy řádně vygradují a zase se dočkáme i komické bitky mezi Mattem a Mercem. Finále možná není tak nabité gagy, jako to v minulém roce, ovšem i tak vás čeká výborná a svižná půlhodinka zábavy, ve které se navíc zase projeví výborně napsané postavy. Fakt, že hlavní duo Sean a Beverly trochu ustoupilo do pozadí, tentokrát navíc vůbec nevadí. Jen škoda vcelku nevyužitého Jamese Purefoye. Ten si sice zahrál sympaťáka, jak má být, nedostal však dostatek prostoru, který by si zasloužil. To je ale jenom malá kaňka na jinak výborném finále, které nám spravilo chuť po dvou předcházejících průměrných dílech. Celkově jsou však Epizody stále nadprůměrnou komediální jistotou, která až na pár zaškobrtnutí stále dokáže výborně bavit.

Sullivan & Son S01E07

Sullivan & Son stále sází na příjemný jednohubkový průměr. Stevova matka se snaží svému synovi dohodit přes internet správnou ráznou Korejku a štamgasti se pomocí internetové seznamky seznámí s nejžádanějším mužem těchto stránek a chtějí se od něj přiučit nějaké ty finty. Linie okolo štamgastů je zase o něco vtipnější, než ta okolo titulního barmana a ukazuje se, že Steve Byrne v roli Steva je asi nejslabší herecký článek a na hlavního hrdinu je trochu nevýrazný. U humoru však zůstává vše při starém a vtipné situace vás většinou nijak zvlášť nenadchnou, ale také neurazí a několikrát se člověk určitě pousměje. U Sullivana tedy stále vládne průměr.

Anger Management S01E10

Vyvěste standardy, trubte na trumpety, první série nového seriálu Charlieho Sheena je konečně za námi. Díky své nekonečné průměrnosti působilo deset dílů jako celá věčnost, a všechno prozatím bohužel nasvědčuje tomu, že bychom se téhle opravdu řídce nastavované kaše (Charlieho ustrnulé kariéry) měli dočkat rovnou ve sto epizodách. A jak probíhalo finále první řady? V podstatě nijak zvlášť, že se jedná o „sváteční“ díl vlastně vůbec nebylo poznat. Pravda, Charlie posunul svůj sexuální vztah s Kate na další úroveň, ale vzhledem k tomu, že ta nová úroveň je asi dva centimetry nad tou původní, rozdílu si sotva všimnete. Modleme se, aby autoři dostali rozum a do dalších sérií připravili malinko poctivější materiál. (Anarvin)

Průměrný konec průměrného Anger Management nás moc nepotěšil. Díky bohu za vydařené Epizody!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace