Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Axel Foley se vrací!


ikona
Spooner
axel
Oblíbený ukecaný polda se přesouvá do bedny. 

Doby, kdy byl Eddie Murphy oblíbeným a úspěšným komikem už jsou nenávratně pryč. Čím dál více vyhaslá hvězda totiž jakoby zapomněla svou komediální formu někde v polovině devadesátých let a od té doby na nás útočí převážně jen komediemi podprůměrných kvalit, ve kterých navíc občas hraje deset různých tlustých (a hodně prdících) rolí. Murphyho komediálního nevkusu si naštěstí všimli už i diváci, jeho poslední filmy vydělávaly čím dál méně a na jeho nedávný snímek Tisíc slov už nepřišel pomalu nikdo. Kariéra se tedy ocitla na úplném dně, oslík ze Shreka už je taky v animovaném důchodu a nějak se mrtvá herecká kariéra prostě nastartovat musí. Do hry proto opět přichází Murphyho nejslavnější postava, samotný policajt z Beverly Hills, Axel Foley!


O filmovém pokračování Eddieho kultovní postavy se už mluví slušných pár let, k první klapce to však Axelův nový případ nikdy nedotáhnul. Vypadalo to tak, že Eddie Muprhy se svého vysněného comebacku nedočká. Když to však nejde na plátně, může to jít v televizi. Něco podobného řekl i Eddie Murphy v jednom loňském rozhovoru a televizní tvůrce Shawn Ryan, který stojí za výborným Policejním odznakem a novým ponorkovým seriálem Last Resort, jeho přání vyslyšel. Rozhodl se tak převést slavného policejního tlučhubu do televize…tedy aspoň zčásti. Seriálový Policajt z Beverly Hills se totiž bude převážně zabývat novou policejní generací, konkrétně Axelovým synem, který se chce vymanit ze slavného otcova stínu a zkusí své štěstí kde jinde než v Beverly Hills. Samotný Eddie Murphy, který už samozřejmě přislíbil svou účast, pak bude mít v seriálu jen vedlejší roli a svou nejslavnější postavu si zopakuje prozatím jen v pár dílech. I to je ovšem dostatek prostoru na to, aby bývalá komediální hvězda ukázala, že na to pořád má. V nejlepším případě by se tak znovu mohlo začít mluvit o případném dalším filmovém pokračování. O samotný seriál už je navíc zájem a krouží okolo něj všechny čtyři nejsilnější stanice, ABC počínaje a slabším NBC konče. Shawn Ryan také slibuje, že kromě kriminálních případů se samozřejmě dočkáme i humoru, který k této sérii nezaměnitelně patří. Máme se tedy na co těšit. Snad bude Axel Foley se synem vtipný i po letech.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace